WINTEK - Ablakemelők

WINTEK
Márka név: WINTEK
Származás: Italy
Minőség: Normál minőség
Garancia: Egy év garancia
Termékek: Ablakemelők
Leírás: Az autóalkatrészek, különösen az ablakemelők világában töltött 9 év tapasztalatának és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően született meg a ma már védjegynek számító WINTEK márka. Ablakemelő alkatrészek teljes palettáját kínálja személyautókhoz, furgonokhoz és kisteherautókhoz egyaránt. Folyamatos piackutatás és technikai fejlesztések alapján mutatják be évről évre legújabb termékeiket, melyeket autókban és szimulátorokban is tesztelnek, kiváló minőségüket pedig a biztonság, sebesség és élettartam alapján végzett szigorú vizsgálatok garantálják. Az előbb említett tesztek mellett minden, a gyárból kikerülő ablakemelőt egyesével ellenőriznek, hogy a vásárlóknak a legjobb minőséget biztosítsák.

WEBSHOP
RÓLUNK
LETÖLTÉSEK
ÁLTALÁNOS
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © Minden jog fenntartva 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Oldaltérkép