„Az év magyar vállalata”

Karrier

Több mint 15 millió darabos raktárkészlet, több mint napi 200 ezer cikk mozgatás, több mint 2000 autóból álló flotta, amely két óránként megkerüli a Földet.

Lejátszás
Bemutatkozó filmünk

Sok éves eredményes működésünk és kitartó munkánk elismeréseként 2016-ban az UNIX Autó megkapta az év magyar vállalata kitüntető címet is.

"Olyan ez, mint a magyar vállalkozói tankönyvben a tündérmese. Alapítanak egy zöldmezős céget a rendszerváltáskor. A magyar társaság – az UNIX Autó Kft. – megbízható partnerévé válik számtalan nemzetközi nagyvállalatnak."

LAKATOS PÉTER,
a Videoton vezérigazgatója valamint a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének alelnöke

Milyen területen szeretne dolgozni?

Logisztikai központunk 24.000 m2-nyi területen helyezkedik el, ahol több mint 500 beszállítótól 5 millió darabos készletet tartunk raktáron.

Központi irodánkban kollégáink kulturált és modern környezetben dolgozhatnak, saját üzemeltetésű éttermünkben pedig kedvezményes étkezésre is van lehetőség.

Magasan képzett mérnök csapatunk elsősorban logisztikai célgépek tervezésével, robotraktár rendszer fejlesztéssel és automatizálásával foglalkozik.

Az Unix Autó Kft. 3 országban (Magyarország, Románia és Szlovákia) közel 170, míg Magyarországon közel 100 kirendeltségről látja el vevőit alkatrészekkel.

Lejátszás

Tekintse meg cégbemutató videónkat!

Lejátszás

Milyen az UNIX-nál dolgozni?