Barion Pixel

Ismerje meg filozófiánkat!

Filozófiánk

„"Küldetésünk, hogy ügyfeleink igényeire hatékony megoldást nyújtva az UNIX Autót piacvezető, nyereséges vállalkozásként működtessük, amely elkötelezett munkatársainak hosszútávon biztonságos hátteret és tisztességes megélhetést biztosít.””

Az UNIX Autó legfőbb értéke az “emberek”, melyek a közösséget alkotják.

Tehetséges, jól képzett szakemberekből álló csapat vagyunk. Törekszünk a kiválóságra, és arra vágyunk, hogy a legjobbak legyünk. Tudatosan állítunk magunkkal szemben magas elvárásokat, és törekszünk azok elérésére.

„Hisszük, hogy sikerünk fő mozgató eleme a szakmánk iránti szenvedélyünk.”

Az UNIX Autóról

Cégünk fő tevékenysége autóalkatrész értékesítés, melyben az UNIX Autó Magyarországon piacvezető. Partnereink számára professzionális ügyfélkiszolgálást biztosítunk és folyamatosan azon dolgozunk, hogy egyre eredményesebbek legyünk.

Magyarországon, Romániában és Szlovákiában vagyunk jelen, több mint 170 kereskedelmi kirendeltséggel.

Budapesti Cégközpontunk, Logisztikai Központunk és kirendeltségeink összesített alapterülete közel 120.000 m2. Cégünk teljes készlete több mint 14 millió darab alkatrészből áll.

Logisztikai Központunkból, mely a budapesti IX. kerületben található, kirendeltségeinket naponta többször látjuk el áruval. Vevőink részére saját 2.000 autóból álló flottánkkal visszük házhoz a megrendelt alkatrészeket. Minden teljesítésünk előre megtervezett menetrend szerint megy, ezért kimagaslóan gyors, pontos és megbízható a kiszállítói rendszerünk.

A kereskedelmi szektorhoz képest egyedülálló informatikai infrastruktúrát alkalmazunk, többek között saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerrel és autóalkatrész kereső programmal rendelkezünk, amellyel kiemelten innovatívnak számítunk a piacon.

Munkatársaink kényelmes és magas színvonalú munkakörnyezetben végezhetik a napi munkájukat, budapesti Cégközpontunkban és Logisztikai Központunkban saját éttermünk és kávézónk is Kollégáink rendelkezésére áll – jó kávék, klassz szendvicsek és a hagyományos mellett diétás ételek is kínálatunk része.

Az UNIX munkatársainak magas minőségű, modern munkaruhát biztosítunk, pozícióhoz illően az elegáns üzleti megjelenéstől a szerelőruhán át a sportos munkavédelmi cipőig, amiben akár a hétvégi kirándulás is kényelmesen megtehető.

Számunkra fontos alapérték az összetartozás, ezért munkatársainknak rendszeresen szervezünk csapatépítő programokat, a gyerekeiknek pedig mindig hoz valami meglepetést az UNIX Mikulás.

Lépj szintet, várunk Téged is az UNIX csapatába,

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!!

A jelentkezésről

Álláshirdetéseink nyilvánosak és tényleg azt írjuk benne elvárásként, amire majd szükséged lesz a munkakör sikeres betöltéséhez. Jelentkezéshez kattints a „Jelentkezem az állásra” gombra.

A jelentkezési lapon a személyes adataid megadása mellett kérjük, hogy töltsd ki a kötelező mezőket. Ezek az egyes pozíciók esetén eltérhetnek, de fontosak nekünk, hogy képet kapjunk Rólad.

Közös érdekünk, hogy az adataidat megfelelően kezeljük, ezért az Adatkezelési Szabályzat és Adatvédelmi Nyilatkozat elolvasása és elfogadása után tudsz csak tovább menni a jelentkezési folyamatban.

A „Jelentkezem” gombra kattintva küldöd be hozzánk a jelentkezésed, ezzel az adataid és a csatolt dokumentumok regisztrálásra kerülnek a központi adatbázisunkba.

A sikeres jelentkezésről az általad megadott e-mail címre visszaigazoló e-mailt küldünk, melyben megtalálod a hivatkozási adatokat: megpályázott pozíció, jelentkezési azonosító.

Amennyiben nem kaptál visszaigazoló e-mailt, ellenőrizd légy szíves az e-mail fiókod Spam mappáját is.

Ha ezt a részt sikeresen zártuk, kezdődhet a Kiválasztási folyamat.

A kiválasztási folyamat

1. A feltöltött pályázatok előszűrése:

Miután a pályázatod beérkezik hozzánk, az adott pozícióért felelős HR munkatárs átnézi azt és összeveti a pozícióhoz tartozó elvárásainkkal. Az önéletrajzod és motivációs leveled alapján értékeli a jelentkezésed – itt megjegyezzük: a városi legendákkal ellentétben mi tényleg elolvassuk a motivációs leveled is.

Pályázatod feltöltésétől számított legfeljebb 10 napon belül e-mailben értesítünk a döntésünkről.

Amennyiben az önéletrajzod alapján behívunk interjúra a következő lépések várnak Rád – pozíciótól függően:

  • Személyes interjú
  • Skype interjú
  • Tesztek - szakmai/nyelvi/képesség/személyiség
  • Szituációs helyzetgyakorlat

A kiválasztási folyamat lépései és elemei a pozíciókhoz igazodnak és emiatt pozíciónként változnak.

Lássunk néhány példát:

Ha a Logisztikai Központunkba jelentkezel, raktári fizikai pozícióba:

Te választhatod ki, hogy mikor szeretnél eljönni hozzánk egy csoportos állásinterjúra. Ezen a tájékoztatón meghallgathatod a raktáros pozíciók részleteit és felteheted kérdéseid a HR-es és a szakmai vezető kollégának is.

A tájékoztatót a HR-es kollégával történő személyes beszélgetés és helyszíni betekintés zárja. Amennyiben felvételt nyersz, úgy a HR-es kolléga elindítja a belépésed.

Cégközponti, kirendeltségi és a Logisztikai Központhoz kapcsolódó nem fizikai pozíciók esetén a következő lépésekre számíthatsz:

2. Az I. fordulós interjú:

Munkatársunk telefonon felveszi veled a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából. A személyes találkozó – vagy Skype-os beszélgetés - keretein belül a HR-es kollégának lehetősége nyílik megismerni a szakmai felkészültséged, személyes motivációid, valamint Te is közelebbi képet kaphatsz a pozícióhoz kapcsolódó feladatokról.

3. A II. fordulós interjú:

Amennyiben az első interjú tapasztalatai kölcsönösen pozitívak, úgy munkatársunk telefonon egyezteti veled a következő forduló időpontját, melyen a szakmai terület vezetője is jelen van.

Az interjú során a pozíciótól függően személyes vagy online kitölthető tesztekre (szakmai, nyelvi, helyszínen kitöltendő, illetve képesség tesztek), vagy szituációs gyakorlatokra kerül sor.

4. Online személyiség teszt:

Amennyiben vezetői, vagy Cégközpontunkhoz kapcsolódó pozícióra jelentkezel, a kiválasztási folyamat kiegészül egy online személyiség teszt kitöltésével. Ezt otthon, vagy nyugodt körülmények között bárhol elvégezheted, ahol 30-40 perc zavartalan figyelmet tudsz rá fordítani.

5. Referencia kérése:

A kiválasztási folyamat során előfordulhat, hogy megkérünk Téged, hadd beszéljünk egy-két olyan emberrel, akinek van tapasztalata a Veled való munkában. Ez segít bennünket, hogy jó döntést hozzunk.

6. A kiválasztási folyamat lezárása:

Ha minden rendben zajlik a kiválasztási folyamat végén írásos pénzügyi ajánlatot kapsz Cégünktől a pozíció betöltésére. Amennyiben elfogadod a pénzügyi ajánlatunkat, elindítjuk a beléptetésedhez szükséges folyamatot.

Ha a kiválasztási folyamatban nem tudunk továbbmenni, e-mail-ben vagy telefonon értesítést küldünk Neked erről.

Amennyiben szakmai tapasztalatod, tudásod alapján a megpályázott pozícióra nem tudunk továbbmenni a kiválasztási folyamatban, viszont egy másik nyitott pozíciónkra megfelelőnek találnánk, úgy HR-es munkatársunk egyezteti Veled, hogy részt vennél-e a másik pozícióhoz kapcsolódó kiválasztási folyamatban.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Az adataid kezelését a hatályos jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően végezzük.

Gyorsbillentyűk

Általános
Navigáció
/
/
/
Visszalépés
Esc
Ablak bezárása
Esc
Gyorskereső
Ctrl
F
/
F2
Személyautó keresés
Alt
A
Teherautó keresés
Alt
T
Motorkerékpár keresés
Alt
M
Típusfüggetlen termékek
F10
Elmentett autók
Alt
P
Előzmények
Alt
E
Kosár
Alt
C
/
Alt
F5
Webshop kezdőlap
Ctrl
Home
Webshop menü navigáció
Ctrl
Fejléc navigáció
Ctrl
Alvázszám kereső
Alt
V
Gyári ajánlat
Alt
G
Gyorsbillentyűk
F1
Billentyűsúgó
Alt
F1
Jármű keresése
Jármű kiválasztása
Kategóriák
Cikklista
Kosár
Alvázszám kereső
Gyári ajánlat kérése
Kiválasztás
Enter
Enter
/
Keresés
Gépelés
Kijelölés
Szóköz
Csoport kinyitása
Enter
Enter
/
Szóköz
/
Ritka gyártók
Alt
S
Ritka modellek
Alt
S
Kiválasztás
Enter
Enter
/
Keresés
Gépelés
Részletes adatok
F8
Autó mentése
F2
Nézetváltás
Alt
N
Rendezés
Alt
R
Autó mentése
Alt
F2
Kiválasztás
Enter
Enter
Keresés
Gépelés
Kijelölés
Szóköz
Típusfüggetlen kategóriák elrejtése
Alt
F10
Kiválasztás és továbblépés
Enter
Csoportok közötti váltás
/
Kosárba helyezés
Enter
Enter
Keresés
Gépelés
Tulajdonságok
F8
Termékadatlap
F7
Kapcsolódó termékek
Alt
K
Kedvencekbe rakás
Alt
F2
Nézetváltás
Alt
N
Rendezés
Alt
R
Több részlet
Alt
+
Kevesebb részlet
Alt
-
Szűrő kijelölése
Szóköz
Darabszám növelése
+
Darabszám csökkentése
-
Megjegyzés
Gépelés
Flottakártya választás
Alt
F
Kilépés a beviteli mezőből
Esc
Funkció indítása
Alt
V
Kiválasztás
Enter
Enter
Jármű adatai
F8
Szűrés
1-9
Fordítás
Alt
F
Keresés
Gépelés
Funkció indítása
Alt
F11
Kiválasztás
Enter
Enter
Új ajánlat
Insert
Fejadat csatolmánya
F3
Fejadatok
F4
Ajánlat másolása
Ctrl
Insert
Fejadat megjegyzés
Alt
F2
Időszak módosítása
Alt
F10
Ajánlat nyomtatása
Ctrl
P
Ajánlatkérő ablakban mentés
Ctrl
Enter
Enter
Tételek oldal mennyiség módosítás
+
-
Tételek oldal megjegyzés
Alt
F2
Tételek oldal rendelés
Alt
R
Tételek oldal csatolmány
F3
Tételek oldal kedvezmény
Ctrl
K