Etikai Kódexünk mintegy „alapokmányként” összefoglalja az UNIX Csoport által elfogadott előfelvetéseket, értékeket, meggyőződéseket. Ezeket a szervezet tagjai érvényesnek fogadják el, követik, és az új tagoknak is átadják.


FILOZÓFIÁNK

„Dolgozói küldetésünk, hogy ügyfeleink igényeire és problémáira hatékony megoldást nyújtva társaságunkat, az UNIX Autó Kft-t olyan piacvezető, nyereséges vállalkozásként működtessük, amely elkötelezett munkatársainak hosszútávon biztonságos hátteret és tisztességes megélhetést biztosít.”

“Az UNIX Autó legfőbb “Értéke” az “Emberek”, melyek a közösséget alkotják.”

“Tehetséges, jól képzett szakemberekből álló csapat vagyunk.”

“Törekszünk a kiválóságra, és arra vágyunk, hogy a legjobbak legyünk. Tudatosan állítunk magunkkal szemben magas elvárásokat, és törekszünk azok elérésére.

Szenvedélyünk: Hisszük, hogy sikerünk fő mozgató eleme a szakmánk iránti szenvedélyünk.”

Részletek az UNIX Autó Kft. Etikai Kódexéből

Cégünkről:

Cégünk fő tevékenysége az autóalkatrész értékesítés, melyben az UNIX Autó hazánk piacvezető szereplője. Alapelvünk, hogy partnereink számára professzionális ügyfélkiszolgálást biztosítunk és törekszünk az új, potenciális értékesítési lehetőségek feltérképezésére.

Az Unix Autó Kft. 3 országban, Magyarország, Románia és Szlovákia van jelen. Összesen közel 170, míg Magyarországon 100 kirendeltségről látja el vevőit alkatrészekkel.

Budapesti Központunk, Logisztikai Központunk és kirendeltségeink összesített alapterülete közel 120.000 m2. Cégünk teljes készlete több mint 9 millió darab alkatrészből áll.

Logisztikai Központunkból, mely a IX. kerületben található, a kirendeltségeink jelentős részét naponta több alkalommal látjuk el áruval. Vevőink részére saját, 2.000 autóból álló flottánkkal szállítunk házhoz. Minden teljesítésünk szigorú menetrend szerint történik, ezért kimagaslóan gyors, pontos és megbízható a kiszállítói rendszerünk.

A kereskedelmi szegmensben egyedülállóan modern informatikai infrastruktúrával rendelkezünk. Saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerünkkel és autóalkatrész kereső programunkkal kiemelten innovatívnak számítunk a piacon.

Dolgozóink számára kulturált munkakörnyezetet biztosítunk, budapesti Központunkban és Logisztikai Központunkban pedig kedvezményes étkezési lehetőséget nyújtunk saját üzemeltetésű éttermünkben.

Munkatársaink számára munkaruhát biztosítunk, pozíciótól függően ez akár komplett téli-nyári készletet és munkavédelmi cipőt is tartalmaz.

Számunkra fontos alapérték az összetartás, ezért munkatársainknak rendszeresen szervezünk csapatépítő programokat, a gyerekeiknek Mikulás ünnepséget, nőnapon ajándékkal kedveskedünk hölgy kollégáinknak.

Várunk Téged is az UNIX csapatában,
CSATLAKOZZ HOZZÁNK!JELENTKEZÉS MENETE

Mielőtt elküldöd hozzánk a pályázatod, kérjük, figyelmesen olvasd el a munkakörhöz tartozó feladatokat, elvárásokat. Amennyiben megfelelsz a leírtaknak, a „Jelentkezem az állásra” gombra/Táska ikonra kattintva tudod megnyitni a jelentkezési lapot.

Az űrlapon a személyes adataid megadása mellett kérjük, hogy töltsd ki a kötelező mezőket. Ezek, az egyes pozíciók esetén eltérhetnek.

Az Adatkezelési Szabályzat és Adatvédelmi Nyilatkozat elolvasása és elfogadása után tudsz tovább menni a jelentkezési folyamatban.

A „Jelentkezem” gombra kattintva tudod hozzánk beküldeni a jelentkezésed. Ezzel az adataid és a csatolt dokumentumok regisztrálásra kerülnek a központi adatbázisunkba.

Ezt követően a megadott e-mail címre megküldjük neked a jelentkezésedről a visszaigazoló e-mailt, melyben megtalálod a hivatkozási adatokat a jelentkezésedről (megpályázott pozíció, azonosító).

Amennyiben nem érkezik visszaigazoló e-mail, érdemes ellenőrizned az e-mail fiókod Spam mappájában.


A KIVÁLASZTÁSI FOLYAMAT

1. A feltöltött pályázatok előszűrése:

Miután a pályázatod bekerül az adatbázisunkba, a kiválasztást végző HR munkatárs, vagy vezető átnézi és összeveti a pozícióhoz megjelölt feltételekkel.

pályázatod feltöltésétől számított legkésőbb 5 napon belül belül e-mailes értesítést küldünk arról, hogy a jelentkezésed hol tart a kiválasztási folyamatban.

Az előszűrésen megfelelt pályázók az alábbi kiválasztási módszereinkkel találkozhatnak:

  • Személyes beszélgetés, interjú
  • Skype interjú
  • Szakmai/nyelvi/képesség/személyiség tesztek
  • Szituációs helyzetgyakorlat

A kiválasztási folyamat lépései, összetettsége a pozíciók sajátosságai szerint eltérhetnek.

Ha a Logisztikai Központunkba jelentkezel, raktári fizikai pozícióba:

Ha a pályázatod az egyik raktári fizikai pozícióra töltötted fel, munkatársunk a következő munkanapon felveszi veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessen veled egy csoportos tájékoztatón való részvételre.

A tájékoztatón meghallgathatod a raktáros pozíciók részleteit és felteheted kérdéseid a HR-es/ vezető kollégának.

A tájékoztatót egy rövid képesség teszt, valamint a HR-es kollégával történő személyes beszélgetés zárja.

Amennyiben kiválasztunk, és neked is tetszik a pozíció, úgy a HR-es kolléga elindítja az adminisztrációs folyamatot a belépésedhez.

A Logisztikai Központhoz kapcsolódó nem fizikai pozíció, a Központhoz kapcsolódó pozíciók, valamint a Kirendeltségi pozíciók esetén:

2. I. fordulós interjú:

Amennyiben a megpályázott pozícióhoz megfelelő tapasztalattal és az elvárt tudással rendelkezel, munkatársunk telefonon felveszi veled a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából. A személyes találkozó keretein belül a HR-es kollégának/kiválasztást végző vezetőnek lehetősége nyílik megismerni a szakmai felkészültséged, személyes motivációid, valamint te is közelebbi képet kaphatsz a pozícióhoz kapcsolódó feladatokról.

3. II. fordulós interjú:

Amennyiben az első interjú tapasztalatai kölcsönösen pozitívak, úgy munkatársunk telefonon egyezteti veled a következő forduló időpontját, melyen a szakmai terület vezetője is jelen van.

Az interjú során a pozíciótól függően egyéb módszereket is használunk. Ezek lehetnek tesztek (szakmai, nyelvi, helyszínen kitöltendő, illetve képesség tesztek), vagy szituációs gyakorlatok.

Vezetői, vagy a Központunkhoz kapcsolódó pozíciók esetén:

4. Online személyiség teszt

Amennyiben vezetői, vagy a Központunkhoz kapcsolódó pozícióra jelentkezel, a kiválasztási folyamat kiegészül egy online személyiség teszt kitöltésével. Ezt otthon, vagy nyugodt körülmények között bárhol elvégezheted, ahol stabil az internet kapcsolat. A teszt kitöltése nagyjából 20-30 percet vesz igénybe.

5. Referencia interjú készítése

A kiválasztási folyamat során megkérünk, hogy küldd meg nekünk egy korábbi (vagy akár jelenlegi) vezetőd, felettesed telefonos elérhetőségét, hogy elkészíthessünk vele egy telefonos referencia interjút. A beszélgetés nagyjából 10-15 percet vesz igénybe, és operatív jellegű kérdésekkel járjuk körül a veled való közös munkavégzés tapasztalatait.

6. A kiválasztási folyamat lezárása:

Amennyiben kiválasztunk:

Írásos pénzügyi ajánlatot kapsz Cégünktől a pozícióhoz kapcsolódóan.

Amennyiben elfogadod a pénzügyi ajánlatunkat, elindítjuk a beléptetésedhez szükséges folyamatot.

Amennyiben nem tudunk tovább menni a pozícióhoz kapcsolódó kiválasztási folyamatban:

Ha a kiválasztási folyamatban nem tudunk továbbmenni, e-mail értesítést küldünk az elutasításról. Amennyiben a II. forduló után születne részedre elutasító döntés, úgy telefonon fogunk értesíteni.

Amennyiben szakmai tapasztalatod, tudásod alapján a megpályázott pozícióra nem tudunk tovább menni a kiválasztási folyamatban, viszont egy másik nyitott pozíciónkra megfelelőnek találnánk, úgy HR-es munkatársunk egyezteti veled, hogy részt vennél-e a másik pozícióhoz kapcsolódó kiválasztási folyamatban.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Az adataid kezelését a hatályos jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően végezzük.

Cégünk a kiválasztási folyamat minden lépésénél megfelelő tájékoztatást ad a jelölteknek, de az alábbi elérhetőségen bármikor felteheted a kérdéseidet:
hr@unixauto.huFacebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2021 © Minden jog fenntartva| 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57.| (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu| Adatvédelmi szabályzat| Oldaltérkép