VDO

Származás: Németország

Minőség: Gyári minőség

Garancia: Egy év garancia

Elektromos alkatrészek

Az autóalkatrészgyártás területén egyik legnagyobb jelentőséggel bíró német CONTINETAL csoportba tartozó márkák elismertek, minőséget és egy magas színvonalat képviselnek. Ilyen prémium kategóriás az ATE továbbá, ennek az elit csoportnak a tagja az elektromos alkatrészeket gyártó VDO is.

A több mint 80 évnyi tapasztalat és kutatás eredményeként, egy olyan jövőbemutató látásmód és fejlesztési irányelv forrotta ki magát a VDO szakértői között, melyek tökéletesen visszaköszönnek az elektromos alkatrészek megvalósításában.

Felismerték azt az igényt, hogy egy járműnek többet kell nyújtania. A szállítási funkción felül, a 21. században alapvető elvárás a kielégítő vezetési élmény, a biztonság továbbá fontos szempont a költséghatékonyság és a környezetvédelem.

Ennek megfelelően, olyan precíz, megbízható és gyári minőségű elektromos alkatrészeket gyárt a VDO, melyek segítségével csökken a jármű üzemanyag és károsanyag kibocsájtása, pontosabb visszajelzések és adatok érkeznek a jármű működéséről és ez által nagyobb biztonságérzet és elégedettség alakul ki a járművezetőben.

Ezen tudatosan kialakított modern tulajdonságok teszik méltán népszerűvé a VDO alkatrészeket.

Vissza Vissza