OPTIMA

Származás: Amerikai Egyesült Államok

Minőség: Gyári minőség

Garancia: Egy év garancia

Akkumulátorok

Az elemi energiaforrás.

Mi a közös egy jacht, egy versenyautó, egy mezőgazdasági gép, egy terepjáró és egy nagy teljesítményű Auto Hifi rendszer között?

A válasz erre az OPTIMA Akkumulátor, mely egyedülálló SPIRALCELL technológiájának köszönhetően extrém igénybevétel esetén vagy hosszúideig tartó használat nélküli állapot után is megbízhatóan szolgáltatja a szükséges energiát. A konstrukciót a SPIRALCELL módszer a következő megkülönböztető előnyökkel ruházza fel: megnövekedett élettartam, tizenötször nagyobb ellenállás a rezgésekkel szemben, megbízható teljesítmény, nem igényel karbantartást, burkolatából kifolyólag fröccsenés mentes, bárhova beilleszthető.

Az OPTIMA a Világ vezető akkumulátor gyártó, az amerikai székhelyű Johnson Controls sajátfejlesztésű vívmánya. A nagy múltú és tapasztalatú cég termék kínálatában más kiválóságok is sorakoznak, úgy mint, hibrid- elektromos járművek akkumulátorai, autóelektronika és elektronikus energiamenedzsment rendszerek továbbá ergonomikus műszerfalak és vezetőfülkék is.

Vissza Vissza