Barion Pixel

Rólunk írták

MAGYAR BRANDS

Top 200

Egy ősi kínai mondás szerint az ezer mérföldes út is egyetlen lépéssel kezdődik. Az UNIX Autó Kft. sikertörténetének esetében ez átültethető immár több millió kilométerre és stílusosan padlógázos haladásra. Mint a legtöbb nagy történet, a miénk is egy kis országban kezdődik, melynek fővárosában, 1994-ben felépül a mai UNIX főhadiszállás, majd nem sokkal később kifejlesztésre kerül a Trade-Line, egy saját autóalkatrész kereső szoftver, ami megalapozza a cég további üzleti sikereit. Napjainkra az Unix már a világ minden tájáról, több mint 300 beszállítótól szerzi be alkatrészeit, ami nem kevesebb, mint 500.000 különféle cikket jelent.

Egy átlagos napon a 15.000 m2 alapterületű, és 5 millió darabos raktárkészlettel rendelkező központi raktárban közel 100.000 alkatrész fordul meg.

A saját alkatrészkereső és rendelő program (TradeLine®), amelynek napi szinten már tízezernél is több felhasználója van, folyamatos továbbfejlesztés alatt áll, hogy minél naprakészebben tegyen eleget a vásárlók kívánalmainak. A személyesen, vagy a terminálon keresztül leadott rendelésformát pedig remekül kiegészíti az UNIX WebShop.

A gyors ütemben bővülő termékkör minőségét az UNIX garancia biztosítja. Természetesen az olyan márkanevek esetében, mint a Gates, Ruville, Brembo, Contitech, Sachs, Monroe, Mann Filter, Meyle, KYB, Bosal, Bosch, Castrol, Valeo, Ferodo, SKF, A.Z. Meisterteile esetében már maga a név biztosíték.

69 magyarországi, 32 romániai és 4 szlovákiai kirendeltség biztosítja a régió teljes lefedését. Innen a helyi rendelések óránkénti teljesítése mellett naponta kétszer indulnak a nagyobb távolságokra történő kiszállításokkal az UNIX Akadémián kiképzett munkatársak, akik vallják azon üzletfilozófiát, mely szerint a cég legfőbb sikerének megtestesítője egy elégedett szerelő, vagy alkatrész-kereskedő.

Három országban, több mint 100 helyen, 26 területi képviselővel, több mint 700 autót számláló gépjárműflottával nyújtjuk garantáltan ugyanazt a kiváló minőségű szolgáltatást. Így partnereink mindhárom országban magas színvonalú logisztikai szolgáltatásban részesülnek. A területi képviselőink havonta mintegy 5 000 vevőlátogatást bonyolítanak le, a szállítóflotta pedig naponta megközelítőleg 80.000 kilométert tesz meg, tehát staféta üzemmódban akár naponta kétszer a földgolyót is megkerülhetné.

Az UNIX Autó Kft. szervizhálózatának Magyarországon már 37 tagja van és megkezdődött a romániai hálózat fejlesztése.

Sokat elárul, hogy a céget 2005-től tagjává választotta a német ATR csoport, melynek tagjai közt Európa legnagyobb alkatrész-disztribútorai találhatóak, és ahová csakis meghívásos alapon lehet bekerülni, továbbá háromszoros Superbrands és Magyar Brands díjas a cég. A cég forgalma dinamikusan növekszik. A forgalmi növekedés 2011-ről 2012-re meghaladta a régióban is kiemelkedő 24%-ot.

Az 1990-ben, Zombori Antal alapította cég mára egy már több mint 1600 munkatársat foglalkoztató multinacionális vállalkozássá nőtte ki magát, amely partnerei számára rendszeresen szervez vevőtalálkozókat, gyárlátogatásokat és szakmai képzéseket egyaránt. Havonta megjelenteti Hírmix nevű hírújságját, és sikerrel indította el partnerkártya programját is. De mindezek mellett az egészséges jövőért, fejlődésért is felelősséget vállal, és támogat több olyan kezdeményezést, melynek célja az egészséges életvitel, és a harmonikus környezet megteremtése.

Forrás: www.magyarbrands.hu

Gyorsbillentyűk

Általános
Navigáció
/
/
/
Visszalépés
Esc
Ablak bezárása
Esc
Gyorskereső
Ctrl
F
/
F2
Személyautó keresés
Alt
A
Teherautó keresés
Alt
T
Motorkerékpár keresés
Alt
M
Típusfüggetlen termékek
F10
Elmentett autók
Alt
P
Előzmények
Alt
E
Kosár
Alt
C
/
Alt
F5
Webshop kezdőlap
Ctrl
Home
Webshop menü navigáció
Ctrl
Fejléc navigáció
Ctrl
Alvázszám kereső
Alt
V
Gyári ajánlat
Alt
G
Gyorsbillentyűk
F1
Billentyűsúgó
Alt
F1
Jármű keresése
Jármű kiválasztása
Kategóriák
Cikklista
Kosár
Alvázszám kereső
Gyári ajánlat kérése
Kiválasztás
Enter
Enter
/
Keresés
Gépelés
Kijelölés
Szóköz
Csoport kinyitása
Enter
Enter
/
Szóköz
/
Ritka gyártók
Alt
S
Ritka modellek
Alt
S
Kiválasztás
Enter
Enter
/
Keresés
Gépelés
Részletes adatok
F8
Autó mentése
F2
Nézetváltás
Alt
N
Rendezés
Alt
R
Autó mentése
Alt
F2
Kiválasztás
Enter
Enter
Keresés
Gépelés
Kijelölés
Szóköz
Típusfüggetlen kategóriák elrejtése
Alt
F10
Kiválasztás és továbblépés
Enter
Csoportok közötti váltás
/
Kosárba helyezés
Enter
Enter
Keresés
Gépelés
Tulajdonságok
F8
Termékadatlap
F7
Kapcsolódó termékek
Alt
K
Kedvencekbe rakás
Alt
F2
Nézetváltás
Alt
N
Rendezés
Alt
R
Több részlet
Alt
+
Kevesebb részlet
Alt
-
Szűrő kijelölése
Szóköz
Darabszám növelése
+
Darabszám csökkentése
-
Megjegyzés
Gépelés
Flottakártya választás
Alt
F
Kilépés a beviteli mezőből
Esc
Funkció indítása
Alt
V
Kiválasztás
Enter
Enter
Jármű adatai
F8
Szűrés
1-9
Fordítás
Alt
F
Keresés
Gépelés
Funkció indítása
Alt
F11
Kiválasztás
Enter
Enter
Új ajánlat
Insert
Fejadat csatolmánya
F3
Fejadatok
F4
Ajánlat másolása
Ctrl
Insert
Fejadat megjegyzés
Alt
F2
Időszak módosítása
Alt
F10
Ajánlat nyomtatása
Ctrl
P
Ajánlatkérő ablakban mentés
Ctrl
Enter
Enter
Tételek oldal mennyiség módosítás
+
-
Tételek oldal megjegyzés
Alt
F2
Tételek oldal rendelés
Alt
R
Tételek oldal csatolmány
F3
Tételek oldal kedvezmény
Ctrl
K