Főoldal \ Csatlakozzon az UNIX Szervizhálózatunkhoz

Miért érdemes csatlakozni hálózatunkhoz?

Az UNIX Partner Szerviz hálózat alapjaiban más, mint a többi, eddig ismert márka független szervizhálózat.
Egy európai intézet felmérése is megerősítette, hogy az ismert szervizhálózatok mindegyike un. technikai alapú hálózat, azaz a hálózat "gazdája" technikai feltételeket ír elő a hálózati tagsághoz (pl.: milyen szoftvert használjon, milyen diagnosztikai berendezést használjon, hogy végezze a munkafolyamatait, stb.).
Tudjuk és az elmúlt években tapasztalhattuk is, hogy a legjobban működő vállalkozás is tönkremehet, ugyanis van valami, ami nélkül nincs életképes vállalkozás - ez pedig az ÜGYFÉL, a mi esetünkben az autós.

Ezért az UNIX Partnerszervizek teljes mértékben megőrzik függetlenségüket, az UNIX Autó, mint hálózati központ, legfontosabb feladatának azt tartja, hogy a Szervizpartnerek ismertségét növelje az autósok körében és igyekezzen minél több autóst ezekbe a szervizekbe irányítani. Ezért az UNIX Partner Szerviz hálózat egy marketing alapú hálózat.

Mit tesz Ön vagy az Ön szervize, hogy elérje a potenciális ügyfeleket?

 • Hirdet a helyi lapokban, szórólapot osztogattat a kollégák gyerekeivel hétvégenként?
 • Hisz abban, hogy jó bornak nem kell a cégér, és az elégedett ügyfél úgyis visszatér?
 • Weblapot készít és várja, hogy valaki véletlenül rátalál majd, és azonosítja?
 • Telerakja a környéket céges útjelző táblákkal, amiket havonta pótol, mert a megélhetési bűnözők "átalakítják"?

Mit szólna ahhoz, ha Önhöz "irányítottan" érkeznének az ügyfelek?

 • Nem kellene bajlódnia az autó beazonosításával, mert a rendszer rendszám alapján minden adatot felhoz hozzá, még a korábban elvégzett munkákat is?
 • A programban egyúttal a hozzávaló minőségi alkatrészeket is megrendelheti, amelyet késlekedés nélkül, tervezhető megérkezéssel elindítunk Önhöz?
 • A szervizeléshez szükséges papírmunkát egyetlen programban nyomon követheti az árajánlattól a végszámláig?
 • Mindezt a meglévő ügyfelei részére mintegy "törzskártya" program szintén ajánlhatja?
 • Az ország bármely pontján is szorul segítségre az autótulajdonos, az azonos megjelenés, könnyű beazonosíthatóság miatt felismerik?
 • Figyelmezteti az ügyfeleket a lejáró hatósági határidőkről úgymint műszaki vizsga esetében.
 • Az autó eladásánál előnyként jelentkezik az "elektronikus" szerviz könyv ami rögtön Önhöz irányítja az új tulajdonost is?

Mi az az Unix Autókártya?

Az UNIX Autókártya egy bankkártya méretű, vonalkóddal, kártyaszámmal-rendszámmal azonosított hűségkártya. A kártya nem személyhez, hanem autóhoz tartozik.
Minden UNIX Autókártya tulajdonos ügyfélnek, a kártyán gyűjtött hűségpontjaitól és a vásárolt/beépített alkatrész árától függően 10% - 20% kedvezményt biztosítunk az alkatrészekből (a Partner Szervizeknél is).
Az UNIX Autókártya rendszer mögött egy elektronikus szervizkönyv rendszer is működik!

Miért hasznos ez egy Partner Szerviznek?

A hálózatba belépett UNIX Partner Szervizek teljes jogúan használhatják az Autókártya programot:

- A saját ügyfeleiket regisztrálhatják a programban:
Nem kell saját adatbázist kiépíteni, a regisztrált autósok felé, a marketing aktivitásokat (akciók, értesítések stb.) az UNIX saját költségén elvégzi helyettük.
- Az autósok által a Partner Szervizben UNIX által forgalmazott alkatrészekre elköltött pénz után járó hűségpontokat jóváírjuk az autós kártyáján.
- Az autósok a kártyájukon gyűjtött hűségpontokat a Partner Szervizben is beválthatják kedvezményekre:
A Partner Szerviz kedvező alkatrész árakkal tudja magához kötni az autósokat és visszatérő ügyfelekké tenni őket.

Mit nyújtunk az Autókártya elfogadó Partnereinknek?

Az UNIX Partner Szervizeket az Autókártya programban való részvétel mellett az UNIX Autó, mint Magyarország piacvezető és legismertebb alkatrész nagykereskedője 4 marketing csatornán támogatja (UNIX költségére!):

 • Hírlevél: e-mail formában az Autókártya tulajdonosoknak kiküldve minden akcióról.
 • weboldal: az unixauto.hu weboldalon a szervizkeresőben minden szerviz megtalálható, saját aloldallal jelentkezik. Az Autókártya aloldalon minden akció megjelenik.
 • Facebook: az UNIX FB oldalán minden szervizhálózati akció, illetve a szervizek fontosabb híre megjelenik.
 • személyes ajánlás, szórólap: minden kirendeltségen vagy olyan szórólap, melyet a magánvásárlóknak a számla és az alkatrész mellé átadunk és ajánljuk a területen működő Szervizpartnert.

Csak az UNIX Szervizpartnerek részére elérhető egy forgalomtól függő pontgyűjtő rendszer, aminek keretében a szerviz értékes, eszközökben (oktatás, munkaruha, szerszámok, műhelyfelszerelések, stb.) megnyilvánuló támogatást vehet igénybe!

Az Unix Autó Kft. a Trade-Line® partnerkezelő rendszere, és az adatvédelmi szabályainak megfelelően lehetővé teszi a különböző szintű hozzáférést a Szervizpartner számára az Autókártya programban résztvevő ügyfelek adataihoz.

Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2021 © Minden jog fenntartva| 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57.| (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu| Adatvédelmi szabályzat| Oldaltérkép