Garancia

Élvezze a célhoz vezető utat

Célját egyenesen, kitérők nélkül, biztonságban akarja elérni. Csak az útra figyeljen! A fémek precíz mechanikájából elég, ha Ön csak a kényelmet érzi.

A folyamatos technológiai fejlesztés lehetővé teszi, hogy az UNIX termékek a legszigorúbb követelményeknek ne csak megfeleljenek, hanem extrém körülmények között is kiszolgálják Önt.

Választékunk elismert világmárkák gondos megválogatásának eredménye. A kiválasztott UNIX termékekben mindez benne van. Ha mást tapasztalna, ossza meg velünk is észrevételeit!

Termékeinket UNIX garanciával látjuk el.

A garancia időtartama minden termékünkön külön fel van tüntetve.

Hogyan tudja garancia igényét érvényesíteni? Mivel a garancia a termék vásárlásának napjától érvényes, ezért ennek igazolásához szükség van az eredeti számlára.

Mit tesz az UNIX a problémák megoldása érdekében? Az UNIX megvizsgálja a terméket, és eldönti, hogy a garancia érvényes-e az adott esetben. Ezt követően visszaveszi a hibás terméket és egy ugyanolyan termékre cseréli vagy az eredetileg vásárolt termék árát visszafizeti.

WEBSHOP
RÓLUNK
LETÖLTÉSEK
ÁLTALÁNOS
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © Minden jog fenntartva 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Oldaltérkép