Hírek

RÓLUNK ÍRTÁK

LAKATOS PÉTER (A Videoton vezérigazgatója)
Olyan ez, mint a magyar vállalkozói tankönyvben a tündérmese. Alapítanak egy zöldmezős céget a rendszerváltáskor. A magyar társaság – az UNIX Autó Kft. – megbízható partnerévé válik számtalan nemzetközi nagyvállalatnak. Hamar rájönnek, hogy az informatikai rendszerek világszínvonalú fejlesztése teheti csak őket versenyképessé a magyar piacra ácsingózó külföldi versenytársakkal szemben. Pénzügyileg erősek, hogy a nemzetközi gazdasági válság időszakából megizmosodva, folyamataikat áramvonalasítva kerüljenek ki. Vállalati működésük elég robosztus ahhoz, hogy márkanevüket már két szomszédos országban szintén bevezessék, és jelentős piaci tényezővé váljanak Romániában és Szlovákiában is.

Konzervatív pénzügyi politikát folytatnak, saját tőkéjük mára eléri a 15milliárd forintot. Példát mutatnak abban is, hogy maradtak a kaptafánál, az elmúlt 25 évük ugyanannak az üzleti modellnek a finomításáról, optimalizálásáról szól. Keresve sem találtam a világhálón a céget becsmérlő, kritizáló kommenteket, mára nincs ennél ékesebb bizonyítéka a vevői elégedettségnek.

Mondhatni rejtőzködő a cég, pedig csak teszi a dolgát. Talán kicsit az is a dolga lenne, hogy minél szélesebb körben terjessze azokat az értékeket, amelyek mentén ez a fenntartható sikertörténet megszületett.

LAKATOS PÉTER (A Videoton vezérigazgatója)


Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2021 © Minden jog fenntartva| 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57.| (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu| Adatvédelmi szabályzat| Oldaltérkép