VERTEX

Motorkerékpár alkatrészek

Márka név: VERTEX

Származás: Olaszország

Minőség: High End minőség

Garancia: Egy év garancia

Termékek: Motorkerékpár alkatrészek

Leírás:

"Dugattyút a legmagasabb minőségben"

Az olasz Vertex több mint fél évszázados múltra tekint vissza, mely a folyamatos innováció jegyében telt el. Ennek köszönhetően mára már a világ legfontosabb gyári alkatrész beszállítója a legnagyobb motoros márkák tekintetében, melyek között szerepel többek között a Yamaha a KTM és a Kawasaki is. A legmagasabb gyári minőségnek köszönhetően a Vertex dugattyúi a profi motorosok megbízható partnerei.

A cég nemcsak mint gyári beszállító erősíti folyamatosan pozícióját, hanem számos motorgyártóval működik szorosan együtt világversenyeken a 125-250 ccm-es mezőnyben úgy, mint a 2T és 4T szegmensben.

Folyamatos innovációjának és termékfejlesztésének köszönhetően mára az Európai go-kart gyárak élvonalbeli gyári beszállítójává is vált.

A termékkörben a kiváló minőségű dugattyúk mellett megtalálhatók kerék- és kormány csapágyak, benzincsapok és kuplung alkatrészek.

Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2021 © Minden jog fenntartva| 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57.| (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu| Adatvédelmi szabályzat| Oldaltérkép