VDO

Elektromos alkatrészek

Márka név: VDO

Származás: Németország

Minőség: Gyári minőség

Garancia: Egy év garancia

Termékek: Elektromos alkatrészek

Leírás:

Az autóalkatrészgyártás területén egyik legnagyobb jelentőséggel bíró német CONTINETAL csoportba tartozó márkák elismertek, minőséget és egy magas színvonalat képviselnek. Ilyen prémium kategóriás az ATE továbbá, ennek az elit csoportnak a tagja az elektromos alkatrészeket gyártó VDO is.

A több mint 80 évnyi tapasztalat és kutatás eredményeként, egy olyan jövőbemutató látásmód és fejlesztési irányelv forrotta ki magát a VDO szakértői között, melyek tökéletesen visszaköszönnek az elektromos alkatrészek megvalósításában. Felismerték azt az igényt, hogy egy járműnek többet kell nyújtania. A szállítási funkción felül, a 21. században alapvető elvárás a kielégítő vezetési élmény, a biztonság továbbá fontos szempont a költséghatékonyság és a környezetvédelem.

Ennek megfelelően, olyan precíz, megbízható és gyári minőségű elektromos alkatrészeket gyárt a VDO, melyek segítségével csökken a jármű üzemanyag és károsanyag kibocsájtása, pontosabb visszajelzések és adatok érkeznek a jármű működéséről és ez által nagyobb biztonságérzet és elégedettség alakul ki a járművezetőben.

Ezen tudatosan kialakított modern tulajdonságok teszik méltán népszerűvé a VDO alkatrészeket.

Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2021 © Minden jog fenntartva| 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57.| (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu| Adatvédelmi szabályzat| Oldaltérkép