TEAMEC

Klíma kompresszor, magasnyomású szivattyú

Márka név: TEAMEC

Származás: Belgium

Minőség: Normál minőség

Garancia: Egy év garancia

Termékek: Klíma kompresszor, magasnyomású szivattyú

Leírás:

"Teamec, a klíma kompresszorok specialistája"

A Teamec a klíma kompresszorok és a magasnyomású szivattyúk felújítására szakosodott. A képzésbe, teszt berendezésekbe történő befektetéseknek és a piaci fejlődés napi monitorozásának köszönhetően mára a Teamec meghatározó szereplője a felújított klíma kompresszorok piacának. Klíma kompresszoraik felújított gyári kompresszorok.

Hisznek az involválásban, megbízhatóságban és a pontosságban, céljuk, hogy magas, gyári minőségű termékeket állítsanak elő. Termékeiknek számos teszten kell átesniük, mielőtt elhagynák raktárukat.

Portfóliójukban számos klíma kompresszor közül válogathatunk, nem csupán személyautókhoz, de teherautókhoz is. Magasnyomású szivattyú részlegük az egyik legjobban felszerelt műhely a vizsgálati gépek tekintetében.

Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2021 © Minden jog fenntartva| 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57.| (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu| Adatvédelmi szabályzat| Oldaltérkép