RUVILLE

Futómű, motor, fém-gumi alkatrészek, vízpumpák, szíjfeszítő görgők

Márka név: RUVILLE

Származás: Németország

Minőség: Normál minőség

Garancia: Egy év garancia

Termékek: Futómű, motor, fém-gumi alkatrészek, vízpumpák, szíjfeszítő görgők

Leírás:

A precíz megoldás.

A Ruville már 80 éve egyet jelent a minőséggel és az innovációval. A német precizitás a futómű alkatrészeknél túlmutat az általános körültekintő, akkurátus megoldásokon. A precizitás itt a biztonságos közlekedést jelenti, nem csak optimális, hanem akár rendkívüli helyzetekben, útviszonyok között is.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a Ruville az egyik legjobb alkatrész specialistájává nőtte ki magát. Sikerük kulcsa a minőségben és a hozzáértésben rejlik, ezért nem meglepő, hogy jelszavuk a precizitás.

Nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy minden termékük maximálisan megfeleljen a vásárlói igényeknek, legyen szó teher- vagy személygépjárműről, minden partnerüket kiváló minőségű alkatrészekkel látják el.

Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2021 © Minden jog fenntartva| 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57.| (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu| Adatvédelmi szabályzat| Oldaltérkép