RD MOTO

Motorkerékpár kiegészítők és felszerelések

Márka név: RD MOTO

Származás: Csehország

Minőség: Normál minőség

Garancia: Egy év garancia

Termékek: Motorkerékpár kiegészítők és felszerelések

Leírás:

"Egyéni ízlésre szabva"

A több mint 15 éves fejlesztési és gyártási tapasztalattal bíró cseh vállalat, az RD MOTO széleskörű portfóliójában kínál motorkerékpár védelmi, kiegészítő és design alkatrészeket.

A cég kínálatában megtalálhatóak többek között a motor védelmére szolgáló extrák, mint bukógombák, bukócsövek, protektorok. Emellett emelők, emelőszemek, valamint a minőségi mart alumínium alkatrészek, fék és kuplungkarok, markolatok, tükrök, kormány és tükörtartók, kormányvégsúlyok és lábtartók, melyekkel mindenki egyedivé teheti motorkerékpárját.

A cég motorsportban fennálló együttműködései révén profi versenyzők, csapatok tesztelik és használják minőségi termékeiket. A termékek folyamatos fejlesztése és innovációja révén az RD MOTO kényelmes és megbízható megoldást kínál mind az utcai, mind a pályamotorozás szerelmeseinek.

Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2021 © Minden jog fenntartva| 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57.| (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu| Adatvédelmi szabályzat| Oldaltérkép