PE AUTOMOTIVE

Teherautó alkatrészek

Márka név: PE AUTOMOTIVE

Származás: Germany

Minőség: Normál minőség

Garancia: Egy év garancia

Termékek: Teherautó alkatrészek

Leírás:

"Műhelyből a műhelynek…"

A Peters a pótalkatrészek fejlesztésének és gyártásának specialistája, mely minden elterjedt haszongépjármű-típushoz gyárt, a gyárival azonos, megbízhatóan magas minőségben. A 15 800 terméket magában foglaló széles paletta napról napra növekszik.

A gördülékeny és egyszerű javításnak kiemelt szerepe van az új Peters pótalkatrészek tervezésekor és fejlesztésekor. A Peters mérnökei partneri kapcsolatban állnak szakképzett műhelymesterekkel és technikusokkal. Közösen elemzik és értékelik a javítási folyamatokat. Így olyan kiváló minőségű termék- és modulmegoldások jönnek létre, amelyek leegyszerűsítik, felgyorsítják vagy jobbá teszik a javítást.

Vezető piac- és adatelemzési kompetenciájuk birtokában biztosan azonosítják a pótalkatrészeket. Az erre épülő termékfejlesztési eljárások hatékonyak és a legkiválóbb minőségre optimalizáltak. Minden egyes alkatrészt a legapróbb részletig definiálnak: anyagspecifikáció, méretek, tűrések, kopási tulajdonságok, kezelés, tapintás, küllem. A Peters mindenre kiterjedő minőségbiztosítási rendszere ellenőrzi a külső beszállítókat, és a teljes értékteremtési láncot lefedi. Saját ellenőrzési módszerek és elismert ellenőrzőlaborok vizsgálatai garantálják a szabványok betartását, valamint a folyamatosan megbízható, gyárival azonos minőségű termékek gyártását és szállítását. A megfelelő pótalkatrész a megfelelő időpontban a megfelelő helyen, egyszerűen és gyorsan beépítve, kifogástalan minőségben.

Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2020 © Minden jog fenntartva| 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57.| (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu| Adatvédelmi szabályzat| Oldaltérkép