OPTIMA

Akkumulátorok

Márka név: OPTIMA

Származás: Amerikai Egyesült Államok

Minőség: Gyári minőség

Garancia: Egy év garancia

Termékek: Akkumulátorok

Leírás:

"Az elemi energiaforrás"

Mi a közös egy jacht, egy versenyautó, egy mezőgazdasági gép, egy terepjáró és egy nagy teljesítményű Auto Hifi rendszer között?

A válasz erre az OPTIMA Akkumulátor, mely egyedülálló SPIRALCELL technológiájának köszönhetően extrém igénybevétel esetén vagy hosszúideig tartó használat nélküli állapot után is megbízhatóan szolgáltatja a szükséges energiát. A konstrukciót a SPIRALCELL módszer a következő megkülönböztető előnyökkel ruházza fel: - Megnövekedett élettartam - Tizenötször nagyobb ellenállás a rezgésekkel szemben - Megbízható teljesítmény - Nem igényel karbantartást - Burkolatából kifolyólag fröccsenés mentes - Bárhova beilleszthető

Az OPTIMA a Világ vezető akkumulátor gyártójának az amerikai székhelyű Johnson Controls-nak sajátfejlesztésű vívmánya. A nagy múltú és tapasztalatú cég termék kínálatában más kiválóságok is sorakoznak, úgy mint, hibrid- elektromos járművek akkumulátorai, autóelektronika és elektronikus energiamenedzsment rendszerek továbbá ergonómikus műszerfalak és vezetőfülkék is.

Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2020 © Minden jog fenntartva| 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57.| (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu| Adatvédelmi szabályzat| Oldaltérkép