OPTIMA - Akkumulátorok

OPTIMA
Márka név: OPTIMA
Származás: USA
Minőség: Gyári minőség
Garancia: Egy év garancia
Termékek: Akkumulátorok
Leírás: "Az elemi energiaforrás"

Mi a közös egy jacht, egy versenyautó, egy mezőgazdasági gép, egy terepjáró és egy nagy teljesítményű Auto Hifi rendszer között?

A válasz erre az OPTIMA Akkumulátor, mely egyedülálló SPIRALCELL technológiájának köszönhetően extrém igénybevétel esetén vagy hosszúideig tartó használat nélküli állapot után is megbízhatóan szolgáltatja a szükséges energiát. A konstrukciót a SPIRALCELL módszer a következő megkülönböztető előnyökkel ruházza fel: - Megnövekedett élettartam - Tizenötször nagyobb ellenállás a rezgésekkel szemben - Megbízható teljesítmény - Nem igényel karbantartást - Burkolatából kifolyólag fröccsenés mentes - Bárhova beilleszthető

Az OPTIMA a Világ vezető akkumulátor gyártójának az amerikai székhelyű Johnson Controls-nak sajátfejlesztésű vívmánya.A nagy múltú és tapasztalatú cég termék kínálatában más kiválóságok is sorakoznak, úgy mint, hibrid-elektromos járművek akkumulátorai, autóelektronika és elektronikus energiamenedzsment rendszerek továbbá ergonómikus műszerfalak és vezetőfülkék is.

WEBSHOP
RÓLUNK
LETÖLTÉSEK
ÁLTALÁNOS
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © Minden jog fenntartva 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Oldaltérkép