KOLBENSCHMIDT

Motoralkatrészek

Márka név: KOLBENSCHMIDT

Származás: Németország

Minőség: Gyári minőség

Garancia: Egy év garancia

Termékek: Motoralkatrészek

Leírás:

Kolbenschmidt - Tradicionális technológia és szolgáltatás.

A Kolbenschmidt márka több mint 100 év tapasztalattal rendelkezik a dugattyú gyártás terén. A cég vitathatatlanul a piacvezető gyártók egyike a világon, hiszen mind benzinüzemű, mind diesel motoros személyautókhoz és haszongépjárművekhez kínál termékeket.

Kolbenschmidt márkanév alatt olyan alkatrészek érhetők el, mint dugattyúk, dugattyúgyűrűk, hengerhüvelyek, csapágyak, hengerfejek, vezérműtengelyek.

A Kolbenschmidt márka előnyére ötvözi a haszongépjármű és a személyautó dugattyúk gyártásából származó sokrétű tapasztalatát. Európai, észak- amerikai, dél-amerikai és ázsiai gyáregységeinek köszönhetően széleskörű tudás és tapasztalat áll rendelkezésre a gyártás során.

Új termékeinek fejlesztése során a két fő irányvonal: a teljesítmény növelése, az üzemanyagfogyasztás és károsanyagkibocsátás csökkentése, melyet a márka vásárlói nagyra értékelnek, és hosszútávú bizalommal hálálnak meg.

Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2021 © Minden jog fenntartva| 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57.| (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu| Adatvédelmi szabályzat| Oldaltérkép