GUARNITAUTO

Tömítések

Márka név: GUARNITAUTO

Származás: Olaszország

Minőség: Gyári minőség

Garancia: Egy év garancia

Termékek: Tömítések

Leírás:

Guarnitauto – teljes körű tömítés technológiai megoldások

A több mint 60 éves szakmai múltra visszatekintő GUARNITAUTO a minőségi motorkerékpár tömítéseiről híres Athena Group márkaneve, mely alatt OEM minőségben kínál a személygépjárművek, a teherautók és egyéb kereskedelmi gépjárművek számára tömítési megoldásokat: legyen akár szó komplett tömítéskészletekről, hengerfej vagy szívósor tömítés szettekről és különálló tömítésekről, melyekkel szinte a teljes autópiaci parkot lefedik, akár pedig hengerfej csavarokról, melyek vonatkozásában is széles palettával rendelkeznek.

A Guarnitauto mint igazolt OEM beszállító prémium minőségű termékeket gyárt, melyek megfelelnek az autóipari piac extrém minőségi szabványainak és elvárásainak. Emellett a Guarnitauto IVECO specialistaként, olyan tömítéskészletek széles kínálatával rendelkezik, amelyek az alkatrész piacon is az OEM termékektől elvárt jellemzőkkel bírnak, mely színvonalat a precíz tervezés, a fejlett gyártási technológia, illetve a szigorú teszt- és minőségellenőrző folyamatok biztosítanak.

Azért, hogy az egyre nagyobb minőségi és teljesítmény követelményeket támasztó piaci igényeknek megfeleljen, a Guarnitauto folyamatosan fejleszti és bővíti kínálatát, ami egyik alapvető kulcspontja annak, hogy a Guarnitauto termékek több mint 50 ország piacán elérhetők.

Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2021 © Minden jog fenntartva| 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57.| (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu| Adatvédelmi szabályzat| Oldaltérkép