GOODRIDGE

Motorkerékpár fékcsövek és kuplungcsövek

Márka név: GOODRIDGE

Származás: Nagy-Britannia

Minőség: High End minőség

Garancia: Egy év garancia

Termékek: Motorkerékpár fékcsövek és kuplungcsövek

Leírás:

"A fék-, és kuplung olajcső rendszerek gyártásának specialistája"

Az 1969-ben alapított Goodridge nevű cég egy egyszerű versenycsapatból fejlődött a fék-, és kuplung olajcső rendszerekvilágszerte elismert, piacvezetőgyártójává. A dinamikusan fejlődő cég világszerte számos országban gyárt és látja el ügyfeleit a dizájn, az innováció és a megbízhatóság egyedülálló kombinációjával. Többek között az Egyesült Királyságban, Amerikában, Mexikóban és Európa több országában van jelen.

A cégnek több mint 45 éves tapasztalata van a magas teljesítményű csövek és illesztékek gyártásában és a legszélesebb kínálattal rendelkeznek szerte a világon. Olyan termékeket gyártanak, amik kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a kritikus applikációkhoz, ahol a minőség létfontosságú.

Gyorsaság, minőség, rugalmasság és hozzáértés, ezek jellemzik a céget. A Goodridge számára a minőség kulcsfontosságú, legyen szó bármely Goodridge termékről, a lehető legmagasabb színvonalat biztosítják.

Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2021 © Minden jog fenntartva| 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57.| (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu| Adatvédelmi szabályzat| Oldaltérkép