GOETZE

Motoralkatrészek

Márka név: GOETZE

Származás: Európai Unió

Minőség: Gyári minőség

Garancia: Egy év garancia

Termékek: Motoralkatrészek

Leírás:

A legjobb, amit kaphatsz.

A Goetze a nagy motorok specialistája. A cég teljes mértékben elkötelezett eme technológia iránt, s amellyel kapcsolatos igényeket mind egy kézből tudja kiszolgálni: a kutatás és fejlesztést, a gyártást, a folyamatos elemzést és tesztelést.

A Goetze márka piacvezetővé vált az autós kiegészítők között, mely elismerés a minőség és megbízhatóság érdeme. A kínálatukban szereplő tömítő alkatrészek a kiemelkedően jó anyaghasználat miatt kiváló minőséget képviselnek.

A The Goetze LKZ-Ring® élen jár a környezetbarát technológiák alkalmazása terén is, megoldásai segítségével akár 50%-kal csökkenthető az olajfogyasztás, amelyért 2007-ben megkapta a PACE díjat is.

A cég termékei több mint 6000 különböző motor esetében alkalmazhatóak, kezdve a személyautóktól egészen a tehergépjárművekig.

Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2021 © Minden jog fenntartva| 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57.| (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu| Adatvédelmi szabályzat| Oldaltérkép