FM FILTER

Levegő, olaj, üzemanyagszűrők

Márka név: FM FILTER

Származás: Olaszország

Minőség: Normál minőség

Garancia: Egy év garancia

Termékek: Levegő, olaj, üzemanyagszűrők

Leírás:

FM Filter Monza - kompromisszumok nélküli teljeskörű megoldás szűrő kérdésben.

Ugye Ön is azt szeretné, ha gépjárművének motorja minél tovább nyújtana optimális teljesítményt? Ragadjon meg minden lehetőséget, hogy ez így is legyen! A fokozott motorkopás elkerülhető a szűrők rendszeres cseréjével, így motorjának élettartama meghosszabbodik.

Az FM Filter Monza azonnali segítségére lehet, hiszen hidraulika szűrők, hűtőközegszűrők, levegőszűrők, légszárító patronok, olajszűrők, utastér szűrők és üzemanyag szűrők széles palettájával látja el a vásárlóit.

Gondoljon saját egészségére is! Mára már sajnos népbetegséggé vált az allergia, de egy jó utastér szűrő segítségével megelőzhetők és elkerülhetők a kellemetlen tünetek.

Az FM Filter Monza azoknak nyújt tehát segítséget, akik kedvező áron, minőségi szűrővel szeretnék saját és motorjuk egészségét védeni.

Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2021 © Minden jog fenntartva| 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57.| (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu| Adatvédelmi szabályzat| Oldaltérkép