CEI

Teherautó váltó és differenciálmű alkatrészek

Márka név: CEI

Származás: Olaszország

Minőség: Normál minőség

Garancia: Egy év garancia

Termékek: Teherautó váltó és differenciálmű alkatrészek

Leírás:

"Olasz szenvedéllyel a minőségért"

Fél évszázada az élvonalban A C.E.I. közel 50 éve foglalkozik sebességváltók és differenciálművek gyártásával. A gyár, a hagyományoknak megfelelően Olaszország finommechanikai gyártásra specializálódott területén, Bologna ipari övezetében található. A C.E.I. az utángyártott alkatrészek elismert nagykövete világszerte több mint 90 országban.

A C.E.I. széles, folyamatosan bővülő kínálatában megtalálható több ezer termék: · sebességváltók · differenciálművek · lendkerekek · kormányműalkatrészek · függőcsapszegek · féktárcsák · kerékcsapágyak valamint olyan alkatrészek, melyek biztosítják a hajtáslánc és az alváz teljes körű karbantartását.

A vállalat által kínált pótalkatrészek kiválóan használhatóak olyan ipari és haszongépjárművekhez is, mint a Mercedes, a MAN, a Scania, a Volvo, a DAF, az Iveco, és az RVI, valamint alkatrészeket a ZF és az Eaton váltókhoz.

A C.E.I. folyamatos minőségi és technológiai fejlesztéseinek köszönhetően modern és megbízható megoldást kínál.

Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2021 © Minden jog fenntartva| 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57.| (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu| Adatvédelmi szabályzat| Oldaltérkép