CAR - Féktárcsák

CAR
Márka név: CAR
Származás: Italy
Minőség: Normál minőség
Garancia: Egy év garancia
Termékek: Féktárcsák
Leírás: "A magasfokú precizitás"

Használat közben a fékalkatrészek nagy igénybevételnek vannak kitéve. A felelősségteljesen gondolkozó gépjárművezetők nem engedhetik meg, hogy gyenge minőségű féktárcsát használjanak, hiszen ezzel veszélyezteti saját és környezete épségét.

A CAR féktárcsák a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával biztosítják a magas minőséget és folyamatos megbízhatóságot.

A cég HPD sportféktárcsa termékcsaládja a különleges kidolgozásának (fúrt-mart) köszönhetően a lehető legnagyobb biztonságot nyújtja a sportos vezetéshez.

Kevesen tudják, hogy a fúrt-mart sportféktárcsák kidolgozása elsősorban a nagy hőmérsékletre hevült fékbetétek felületéről a gáz elvezetését szolgálják és csak másodsorban van féktárcsát hűtő funkciójuk.

WEBSHOP
RÓLUNK
LETÖLTÉSEK
ÁLTALÁNOS
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © Minden jog fenntartva 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Oldaltérkép