BP

Kenőanyagok

Márka név: BP

Származás: Nagy-Britannia

Minőség: Gyári minőség

Garancia: Egy év garancia

Termékek: Kenőanyagok

Leírás:

Talán sokan nem tudják, hogy a BP Magyarországon a kenőanyagok mellett vegyi alapanyagokat és repülőgépüzemanyagot is forgalmaz.

A BP számára fontos a megfelelő ár/érték arány, ezért a Visco termékcsalád kifejlesztésénél fontos szempont volt, hogy a versenytársainál kedvezőbb áron kínálja a kenőanyagot, ugyanakkor az új termék tulajdonságai elérjék, vagy meghaladják a motorgyártók által megkövetelt teljesítményszintet.

A haszongépjármű kategóriában is tud többlet szolgáltatást nyújtani, a vásárlással nem ér véget kapcsolata a vevővel, hanem éppen akkor kezdődik.

A System Vanellus segít, hogy a haszonjármű fenntartási költsége minimális legyen és a felhasználó csökkenteni tudja a karbantartásra fordított időt is.

A BP számára fontos a környezetvédelem is, hatékony segítséget nyújt a fáradtolaj összegyűjtésében, elszállításában.

Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2021 © Minden jog fenntartva| 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57.| (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu| Adatvédelmi szabályzat| Oldaltérkép