AUTO MOBIL

Autóápolási termékek

Márka név: AUTO MOBIL

Származás: Magyarország

Minőség: Normál minőség

Garancia: Egy év garancia

Termékek: Autóápolási termékek

Leírás:

Az Autó Mobil Vegyi Kft. (am) 1982 óta gyárt aerosolokat, folyadékokat, pasztákat az autóápolás, az ipar, a háztartás, az irodatechnika felhasználási területein.

Termékeik kiváló minőségét az ellenőrzött, kiváló alapanyagok, a több, mint 30 éves gyártási tapasztalat és az ISO minőségbiztosítási rendszer működtetése garantálja. Az "am" márka kínálatát folyamatosan bővítik, figyelembe véve az ipar gyors fejlődése által kínált új lehetőségeket és szükségleteket. A fejlesztéseik során figyelembe veszik a Felhasználók tapasztalatait, ötleteit.

Termékeiket 15 országba exportálják jelenleg, több ismert nemzetközi brand saját márkás gyártásában is részt vesznek, rendszeresen kiállítanaka frankfurti Automechanika, a párizsi Equipauto, az amszterdami PLMA és a moszkvai IPLS kiállításokon.

Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2021 © Minden jog fenntartva| 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57.| (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu| Adatvédelmi szabályzat| Oldaltérkép