Tavaszi átvizsgálás

Készüljünk autónkkal együtt a tavaszra!

A téli időszakban az időjárási viszonyokból adódóan gépkocsija nagyobb igénybevételnek volt kitéve. A jobb idők bekövetkeztével az autót is át kell vizsgálni és fel kell készíteni a tavaszra!
A legfontosabb a Biztonság, ezért az átvizsgálás során külön oda kell figyelni a gépkocsi gumiabroncsa melyet a téliről, nyári garnitúrára kell cserélni. Amennyiben a már meglévő, tavalyi évről áthozott gumikról van szó, annak szerkezetét, felületét, bordázatát ellenőrizni kell. Amennyiben bármilyen szempontból a közúton való haladásra már alkalmatlan, azok cseréje nélkülözhetetlen a biztonságos közlekedéshez.
Érdemes a téli, fagyálló ablakmosó folyadékot nyári, nagy bogáreltávolító hatásúra cserélni, illetve az ablaktörlők téli fagykárosodását ellenőrizni a tökéletes kilátás érdekében. Indokolt esetben, amennyiben a kilátás már nem megfelelő, a lapátokat cserélni kell.
Az átvizsgálás alkalmával ellenőrizni kell a lengéscsillapítók, az első és hátsó fékek állapotát, az izzók illetve fényszórók beállítását, az ékszíjak megfelelőségét, a folyadékszinteket, a kormánymű, és a futómű állapotát, a kipufogórendszert, az akkumulátor töltöttségét, és a töltőrendszer állapotát, az alváz és a karosszéria korrodálódását, illetve a már fent említett gumik és láthatósági eszközök állapotát.
Amennyiben klímával felszerelt a gépkocsija, tavasszal érdemes átvizsgáltatni, szellőző rendszerét kitisztíttatni, fertőtleníteni, utastér szűrőjét cserélni.

A biztonságos üzemeltetést garantáló tavaszi felkészítéshez érdemes felkeresni szervizeinket, ahol nagy tapasztalattal rendelkező, hozzáértő szakemberek fogadják, ami egyben biztonságot jelent gépjárművük, mindennapi üzemeltetésében.


WEBSHOP
RÓLUNK
LETÖLTÉSEK
ÁLTALÁNOS
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © Minden jog fenntartva 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Oldaltérkép