PONTGYŰJTÉS

Ön, mint UNIX Autókártya tulajdonos, az UNIX címkével ellátott autóalkatrész vásárlásakor "UNIX-pontokat" gyűjthet, amit későbbi vásárlásai, szervizelései során kedvezményre válthat.

Minden 100 Forint vásárlása esetén 10 UNIX-pontot írunk jóvá a vásárló Autókártyáján.

A pontok minden vásárláskor gyűlnek kártyáján, és mivel beváltás esetén is adunk a teljes összegnek (az alkatrész listaárának) megfelelő pontot, így a kártyáján mindig lesz pont.

Új UNIX Autókártya tulajdonosok:
Amennyiben Ön most válik Autókártya tulajdonossá, akkor 1000 UNIX-pontot, azaz 1000 Forintot a regisztrációkor felírunk kártyájára, ez a "Regisztrációs ajándék pont".

Meglévő, „aktív” UNIX Autókártya tulajdonosok:
Ha Ön már vásárolt nálunk alkatrészt, akkor az azok összértékének megfelelő pontokat rávezetjük kártyájára. A rendelkezésére álló pontokról a WebShop-ba való belépés után információt lát neve mellett.

Meglévő, „inaktív” UNIX Autókártya tulajdonosok:
Azon Autókártya tulajdonosok kártyájára, akik még nem vásároltak nálunk, szintén egy nyitó pontösszeget írunk fel.


WEBSHOP
RÓLUNK
LETÖLTÉSEK
ÁLTALÁNOS
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © Minden jog fenntartva 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Oldaltérkép