Látni és látszani

Az Ön lámpái is idővel elhasználódnak!

A járművek világítótesteit rendszeres időközönként ellenőriztetni kell. Egyetlen hibás izzó miatt az egész világítási rendszer rosszul működhet. Az izzókat (főleg a fényszóróizzókat) legkésőbb 50.000 kilométerenként, de legalább kétévente cserélni kell, és mindig MINDKETTŐT! Rendszeres működési zavarokat és a világítás kiegyensúlyozatlanságát okozhatja, ha csak a hibás izzót cseréli ki, és nagy valószínűséggel rövid időn belül a másikat is cserélni kell majd.

A baleseti statisztikák azt mutatják, hogy a balesetek nagy része korlátozott látási viszonyok, vagy rossz idő esetén következik be. Éjszaka még a leggyakorlottabb vezetőnek is több fényre van szüksége, főként idősebb korban. Az aktív közlekedés-biztonságban a tökéletes világítás elsőrangú fontosságú!

Az UNIX Szervizpartnerek az időszakos átvizsgálások keretében minden járműtípusra, szakszerűen el tudják végezni ezeket az ellenőrzéseket, beállításokat, cseréket.


WEBSHOP
RÓLUNK
LETÖLTÉSEK
ÁLTALÁNOS
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © Minden jog fenntartva 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Oldaltérkép