A vízhűtő védelme

Félelem nélkül a fagy és a korrózió ellen

Mikor kint dermesztő hideg van, jó lenne megvédeni az autó hűtőrendszerét a fagyás ellen. A korszerű hűtőfolyadékok jóval többet tesznek annál, hogy a fagyástól védnek. Különleges vegyi anyagokból állnak, melyek a teljes hűtőrendszer számára nemcsak termikus, de korrózió elleni védelmet is nyújtanak egész évben. Az olyan technikai ismeretek mellett, hogy honnan ürítjük ki és hol töltjük fel a rendszert, tudnia kell, hogy előzőleg milyen folyadékot használt és, hogy melyik ajánlott az autója számára. Különböző motorok számára különböző hűtőfolyadékok léteznek. A legjobb, ha az autó gyártójának az útmutatásait követi vagy forduljon egy szakemberhez. Rendszeres feladat a hűtőfolyadék fagyáspontjának ellenőriztetése, és előírt időközönkénti cseréje. Egy profi szervizben a hűtőfolyadék cseréjekor a teljes rendszert is megtisztítják, eltávolítva a lerakódásokat vagy az olajmaradványokat. Időnként le kell ellenőrizni a rendszer tömítettségét is – így lehet megelőzni a hűtőfolyadék elfolyásából eredő esetleges nagyobb meghibásodásokat. Ezeket a vizsgálatokat és műveleteket az UNIX Szervizpartnerek szakszerűen, típustól függetlenül, a gyári előírásoknak megfelelően el tudják végezni Önnek!


WEBSHOP
RÓLUNK
LETÖLTÉSEK
ÁLTALÁNOS
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © Minden jog fenntartva 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Oldaltérkép