Főoldal \ Autókártya
1 REGISZTRÁLJON UNIX AUTÓ KÁRTYÁT!
Bármely UNIX Autó üztelében! >>
2 VÁSÁROLJON, ÉS GYŰJTSE A PONTOKAT!
Nézze meg a pontgyűjtés menetét. >>
3 ÉLJEN AZ AKÁR 20% KEDVEZMÉNNYEL!
Váltsa be hűségpontjait kedvezményekre! >>
MÉG NINCS UNIX AUTÓKÁRTYÁJA?
Regisztráljon most! >>
Az Autókártya és hűségpontok

Az autókártya program egy autóhoz kapcsolódó, hosszú távú törzsvásárlói program kiemelt és hűséges vásárlóink számára, mely egy egyéni pontgyűjtési és pontbeváltási rendszeren alapul. A program garantálja, hogy vásárlóink autóra szabottan a lehető legnagyobb előnyökben részesüljenek az alkatrészvásárlások és szervizelések során.

Autókártyájával kedvezményhez jut, és akár 20%-kal olcsóbban vásárolhat!

Vásárlások után az Autókártyára hűségpontok kerülnek, amik a következő vásárláskor kedvezményre válthatók. Az új hűségpontok már a vásárlást követő napon felhasználhatók.

A megszerzett hűségpontokat a kártyáján elektronikusan rögzítjük.

Ezen felül elektronikus szervizkönyvet vezetünk autójának, amely lehetővé teszi, hogy soha ne feledkezzen meg a műszaki vizsga lejártáról! A hűségpontok beváltásáról itt olvashat!

Új Autókártya regisztrálást követően az első vásárlásakor megajándékozzuk 1000 ponttal, illetve már rögzítésre kerülnek az első vásárlás után járó hűségpontok is, amit akár már a következő napon be is válthat!

Előnyök és feltételek Autókártya tulajdonosként
  • Az elektronikus pontgyűjtésnek köszönhetően webshopos vásárláskor is kedvezményre válthatja pontjait!
  • Garantált minőségű, szakszerű autójavítás Autókártya elfogadó Szervizpartnereinknél!
  • Egyedi, folyamatosan frissülő akciókban vehet részt Szervizpartnereinknél, amelyet kizárólag Autókártya birtokosaink számára kínálunk.
  • Egy pont egy forint kedvezményt jelent
  • Egy vásárlásnál egyszerre maximum 20% kedvezményig váltható be pont
  • A hűségpontok érvényessége egy év, azaz 365 naptári nap. (Pl.:2019.09.14 – 2020.09.13)
  • Mi történik, ha eladja az autóját? Új kártyát kell regisztrálnia, és régit átvezetjük.

Már van Autókártyája? Jelentkezzen be most, és élvezze a hűségpontok előnyeit!

Még nincs Autókártyája? Regisztráljon gyorsan és egyszerűen!


HŰSÉGPONTGYŰJTÉS

Ön, mint UNIX Autókártya tulajdonos, a hálózatunkban vásárolt autóalkatrész vásárlásakor "Hűségpontokat" gyűjthet, amit későbbi vásárlásai, szervizelései során kedvezményre válthat.

Minden vásárlás után a fizetett végösszeg 10%-ának megfelelő hűségpontot írunk jóvá az Autókártyáján. Amennyiben felhasznált a vásárláskor hűségpontokat, úgy a kedvezménnyel csökkentett fizetett végösszeg 10%-val egyező hűségpontot írunk jóvá.

A pontok minden vásárláskor gyűlnek kártyáján, és mivel beváltás esetén is adunk a fizetett végösszegnek megfelelő pontot, így a kártyáján mindig lesz pont.

Új UNIX Autókártya tulajdonosok:

Új Autókártya regisztrálást követően már a legelső vásárláskor rögzítésre kerülnek a vásárlás után járó hűségpontok, és megajándékozzuk a regisztrációért plusz 1000 ponttal, megalapozva ezzel a bizalmat, és hogy a jövőben is hűséges ügyfelünk marad. Az így összegyűjtött pontokat már a vásárlást követő napon kedvezményre válhatja.

Meglévő, „aktív” UNIX Autókártya tulajdonosok:

Ha Ön már vásárolt nálunk alkatrészt, akkor a vásárlásai összértékének megfelelő pontokat rávezetjük kártyájára. A rendelkezésére álló pontokról a WebShop-ba való belépés után a neve mellett talál információt.


HŰSÉGPONTOK BEVÁLTÁSA

FONTOS! Kérjük, pontbeváltáskor minden alkalommal adja meg értékesítő kollégáinknak AUTÓKÁRTYA SZÁMÁT!

Kedvezményt akkor tud érvényesíteni, ha

  • érvényes UNIX Autókártyával rendelkezik (rendszám és kártyaszám rendelkezésre áll),
  • van a kártyán érvényes hűségpont.

Pont beváltás menete:

Vásárlás esetén a számla, vagy a rendelés lezárásakor kollégáink, Szervizpartnereink meg fogják kérdezni Önt, hogy akar-e pontlevonással kedvezményt kapni.

Ha Ön úgy nyilatkozik, hogy:

IGEN, AKAROK PONTLEVONÁSSAL kedvezményt kapni, akkor kollégáink, Szervizpartnereink az Ön jóváhagyása alapján a kedvezmény összegének megfelelő mennyiségű hűségpontot kedvezményre váltják, és így Önnek kevesebbet kell fizetnie. A teljes összeg után járó pontokat viszont ebben az esetben is jóváírják kártyáján. A maximálisan elérhető kedvezmény: 20%! (Kirendeltségeinken és az UNIX Autókártya elfogadó helyeken is – amennyiben rendelkezik elegendő ponttal.)

Ha "NEM"-leges a válasz, akkor teljes összeget fizet, és a teljes összeg után gyűjt a kártyájára pontot.

1. Autókártyán lévő UNIX-pont: 1.000
Vásárolt alkatrész: Olajszűrő, kiskereskedelmi ára Nettó 2 000 Ft

Variációk Listaár Felhasználható pontegyenleg Kedvezmény pontértéke Kártyatulajdonos fizet Vásárlás után járó pontok Pont egyenleg vásárlás után
Csak pontgyűjtés (nem kér kedvezményt) Nettó 2 000 Ft 1.000 pont 0 pont Nettó 2 000 Ft +200 (vásárlás nettó összege után kapott pont) 1 200 pont
Kedvezmény beváltással (van elegendő pontja a 20% kedvezményhez) Nettó 2 000 Ft 1.000 pont -400 (ár 20%-a) Nettó 1600 Ft +160 (vásárlás nettó összege után kapott pont) 760 pont


2. Autókártyán lévő UNIX-pont: 1.000
Vásárolt alkatrész: Lengéscsillapító, Nettó kiskereskedelmi ára 20 000 Ft

Variációk Listaár Felhasználható pontegyenleg Kedvezmény pontértéke Kártyatulajdonos fizet Vásárlás után járó pontok Pont egyenleg vásárlás után
Csak pontgyűjtés (nem kér kedvezményt) Nettó 20 000 Ft 1.000 pont 0 pont Nettó 20 000 Ft +2000 (vásárlás nettó összege után kapott pont) 3 000 pont
Kedvezmény beváltással (nincs elegendő pontja a 20% kedvezményhez) Nettó 20 000 Ft 1.000 pont -1000 (ár 5%-a) Nettó 19 000 Ft +1900 (vásárlás nettó összege után kapott pont) 1 900 pont
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2021 © Minden jog fenntartva| 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57.| (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu| Adatvédelmi szabályzat| Oldaltérkép