Barion Pixel

Játékszabályok

Így játssz az UNIX Gólvarázs ’24. pontgyűjtő játékban!

A szabály az szabály – a fociban és minden más játékban is. Ismerd meg játékunk Hivatalos játékszabályzatát, hogyan számoljuk a pontokat és mikor vagy jogosult a nyereményre.

Az UNIX Gólvarázs 2024. pontgyűjtő játék hivatalos szabályzata
 
1. A JÁTÉK ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI
 
Az UNIX Autó Kft. (székhely: 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57) és az UNIX Auto SRL (székhely: 400632 Cluj-Napoca, Strada Fabricii nr. 118.)., a továbbiakban: „Szervezők” UNIX Gólvarázs 2024. néven pontgyűjtő játékot (a továbbiakban: „Játék”) szerveznek, amelyben futballcsapatok mérkőzéseinek eredményeire adott helyes tippekkel pontokat lehet gyűjteni, és a játékban megjelölt különböző időszakokban legtöbb pontot gyűjtők ajándékot kapnak. 
A játékban kizárólag 18. életévüket betöltött magyar vagy román állampolgárságú magánszemélyek vehetnek részt (a továbbiakban: „Játékos”). A Játékban való részvétel feltétele, hogy Játékos regisztrál – vagy korábban az UNIX weboldalon létrehozott regisztrációjával bejelentkezik – az http://unixauto.hu/golvarazs hivatkozáson elérhető micrositeon („Weboldal”), és leadja a tippjeit az ott megadott kérdésekre. A Játékban való részvétel további feltétele, hogy a Játékos a weboldalra történő regisztráció és bejelentkezés során elfogadja a jelen játékszabályzatot, a Szervezők adatkezelési szabályzatát, továbbá hozzájárul e-mail címe és telefonszáma reklám- és marketing célú felhasználásához.
 
2. FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK
 
Regisztráció: A Játékos a Játék hivatalos internetes oldalán (https://unixauto.hu/golvarazs) a kért adatok megadásával ingyenesen regisztrálhat. A regisztráció típusa a Játékos által megadott adatok alapján háromféle lehet:
 
A) „Egyéni Játékos”
Aki a regisztráció során az UNIX Partnerkód mezőt üresen hagyja, egyéni játékosként vesz részt a játékban;
 
B) „Csapatjátékos”
Az UNIX vevői Partnerkóddal rendelkező vállalkozás csapatként is részt tud venni a játékban. Az az egyéni játékos, aki az UNIX Partnerkód mezőben megadja egy UNIX Vevő Partnerkódját, automatikusan csatlakozik a Vevő csapatához. Így az ugyanazzal az UNIX vevői Partnerkóddal regisztrálók kollektívaként is versenyezhetnek más UNIX Vevők csapataival.
A Játékos egyidejűleg Egyéni játékosként és Csapatjátékosként is játszhat ugyanazokkal a tippekkel, és helyes tippek esetén jogosulttá válhat mindkét kategória nyereményeire.
 
C) „UNIX munkatárs”
Az UNIX Autó Kft. és az UNIX Auto SRL munkatársai az UNIX saját belső Tradeline rendszerében elhelyezett hivatkozásból tudnak részt venni a játékban, azonos játékszabályok, de eltérő nyeremények mellett.
Az UNIX munkatársak és hozzátartozói kizárólag a Tradeline verzióból elérhető Játékban jogosultak játszani az ott megjelölt nyereményekért.
 
Tippleadás: Tippelni a Weboldalon az országok és mérkőzések kártyáira kattintva lehet. A mérkőzések eredményeit és a tippverseny aktuális állását, valamint az egyéni és kollektív csapatok mindenkori helyezését folyamatosan nyomon lehet követni a Weboldalon látható eredményjelzőn, mérkőzéskártyákon és a toplistákon.
 
Tippzóna: A mérkőzések listája, ahol az aznapi és a következő 3 nap mérkőzéseire lehet tippelni.
 
Eredmények: A lejátszott mérkőzések tényleges eredményei, az arra adott helyes tippekért adott pontok és az aktuális összpontszám.
 
Toplisták: Az Eredmények alapján kialakuló rangsorok, amelyek az egyéni játékosok és a kollektív játékosok alkotta csapatok tippjeinek pontszámait összesítik.
 
Nyertesek: Azok a játékosok, akik egy adott időszakban leadott helyes tippjeikkel a legtöbb pontot gyűjtötték, ill. pontegyenlőség esetén helyes tippjeiket korábban küldték be.
 
3. A JÁTÉK IDŐTARTAMA 
 
A Játékba regisztrálni és tippelni 2024. június 3. 18:00 órától 2024. július 10-én 20:30-ig lehet. A nyeremények kihirdetése 2024. június 14 - július 14. között folyamatosan történik. 
 
4. A JÁTÉK MENETE, A PONTGYŰJTÉS MÓDJA
 
A Játékosnak a promócióba való belépéskor regisztrálnia kell a http://unixauto.hu/golvarazs weboldalon vagy UNIX munkatársként az UNIX Tradeline rendszeréből elérhető UNIX Gólvarázs weboldalon. Ezt követően a megadott e-mail címére küldött levél segítségével regisztrációját meg kell erősítenie. Majd a Weboldalra való bejelentkezés után a következő kérdéseket kell helyesen megtippelnie:
 
  Kérdés Tipplehetőségek Meddig tippelhet? Elérhető pontszám
1 Melyik ország nyeri az EB-t? 1 ország megjelölése június 14. 20:30-ig 300
2 Melyik ország csapata rúgja a legtöbb gólt? 200
3 Melyik ország nyeri az EB-t? – ha a selejtezőkön kiesik az elsőként jelölt csapata június 27. 08:00-tól július 10. 20:30-ig 90-45-20
4 Mi lesz egy adott mérkőzés végeredménye? Gólok számának megjelölése pl. 3-1 a mérkőzés kezdete előtti 30. percig 12-50
5 Melyik csapat nyeri meg az adott mérkőzést? A megadott gólszámból a rendszer kalkulálja 6-30
6 Mi lesz egy mérkőzés gólaránya? 8-40
7 Lesz-e a mérkőzésen kiállítás? Igen/Nem 2-20
8 Lesz-e a mérkőzésen büntető?
9 Lesz-e a meccsen hosszabbítás? 4-20
10 11-esekkel dől el a végeredmény?
 
Az 1. kérdésre (Melyik ország nyeri az EB-t?) a csoportmérkőzések lezárulta után egy alkalommal újra lehet tippelni, ha a Játékos által eredetileg nyertesnek jelölt ország időközben kiesett. Az újratippelés során az első tippel elérhetőhöz képest kevesebb pont szerezhető: a nyolcaddöntők első mérkőzése előtt leadott helyes tipp 90, a negyeddöntők első mérkőzése előtt leadott helyes tipp 45, az elődöntők első mérkőzése előtt leadott helyes tipp 20 pontot ér. 
A 2. kérdésre (Melyik ország csapata rúgja a legtöbb gólt?) a játék során csak egyszer lehet tippelni, és ezt követően a beküldött tipp már nem változtatható meg. 
 
5. A PONTSZÁMÍTÁS
 
  Melyik csapat nyeri a mérkőzést Meccs pontos végeredménye Gól arány Lesz kiállítás? (igen/nem) Lesz büntető? (igen/nem) Lesz hoszabítás? (igen/nem) 11-esekkel dől e mérkőzés végeredménye? Maximálisan szerezhető pontok/meccs Meccsek száma Maximálisan szerezhető pontok/csoport
Matchday 1 6 12 8 2 2  -  - 30 12 360
Matchday 2 6 12 8 2 2  -  - 30 12 360
Matchday 3 6 12 8 2 2  -  - 30 12 360
Legjobb 16 8 16 10 4 4 4 4 50 8 400
Legjobb 8 10 20 16 6 6 6 6 70 4 280
Legjobb 4 16 26 22 14 14 14 14 120 2 240
Legjobb 2 30 50 40 20 20 20 20 200 1 200
Összesen                   2200
 
Melyik ország rúgja a legtöbb gólt 200
Ki nyeri az EB-t 300
Maximálisan szerezhető pontok 2700
 
Az UNIX Gólvarázs játék online rendszere minden mérkőzésnap utolsó mérkőzésének lezárulta után a fenti táblázat szerint, továbbá a Játékosok által beküldött tippek alapján kiszámolja és kiosztja a pontokat. Majd az eredményeket a weboldalon megjeleníti és a nyerteseknek értesítést küld e-mailben ill. push üzenetben, amennyiben a Játékos letöltötte okostelefonjára az UNIX mobilapplikációját. 
A nyereményeket, azok mennyiségét és kihirdetésük időpontját jelen játékszabályzat 7. pontja tartalmazza. Pontegyenlőség esetén az a Játékos nyer, aki a tippjét korábban rögzítette a rendszerben. Csapatok esetében a legkorábbi tippek sorrendjét a csapattagok által beküldött összes tipp és az utolsó beküldési határidő – a döntő előtti 30. perc – között eltelt időszakaszok átlagolásával számolja ki a rendszer. Minél hosszabb az átlagos időtartam, a csapat tippjei annál korábbinak számítanak.
 
Amennyiben sem a rendes játékidőben, sem a 2x15 perc hosszabbításban nem születik győztes végeredmény, annak a csapatnak növeljük meg a gólszámát eggyel, amelyik csapat a tizenegyes-párbajt nyeri. A tippek értékelésénél és a pontok kiszámításánál a +1 góllal megnövelt értéket tekintjük a mérkőzés végeredményének.
 
6. A JÁTÉK NYERTESEI
 
A játékban azok nyernek, akik érvényes regisztrációjukkal a legtöbb pontot gyűjtik össze mérkőzésnaponként, selejtező körönként vagy a játék végéig. 
 
A „Melyik ország nyeri az EB-t?” kérdés fődíjaira azok jogosultak, akik eltalálták az eredményt, és ezen felül további 500 pontot összegyűjtöttek a döntő előtt lejátszott mérkőzésekre adott helyes tippek segítségével.
 
A csapatnyereményre az az UNIX vevői Partnerkóddal rendelkező vállalkozás jogosult, amelynek csapattagjai átlagosan a legtöbb pontot gyűjtik össze a Játékban megjelölt időszakokban ill. a játék végéig, és a vállalkozás képviselője a saját UNIX vevői felületén a Játékban való részvételi szándékát előzetesen megerősítette. 
 
A csapat mindenkori pontszámát az egy csapatban játszó játékosok pontjainak összesített átlaga adja. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy egy csapatból egy adott mérkőzésre beküldött érvényes tippek pontértékét összeadjuk, majd elosztjuk a tippeket beküldő csapattagok számával. Az így kialakult mérkőzésenkénti átlagpontszámokat pedig hozzáadjuk a csapat addigi pontszámához. A csapatból bárki távozhat vagy új csapatot választhat a játék során, ha Profiljába belépve kitörli és/vagy módosítja az UNIX partnerkódot, amivel a regisztráció során a csapathoz csatlakozott. A csapatot elhagyó tag pontjai a korábbi csapatban maradnak, így a csapatból való kilépés a csapat eredményét visszamenőleg nem módosítja. Ha a kilépett tag egy új csapatban játszik tovább, a belépéstől kezdve megszerzett pontjai az új csapathoz adódnak.
A „Melyik ország nyeri az EB-t?” kérdés csapatfődíjaira azok a csapatok jogosultak, amelyben a tagok több mint 50 %-a a későbbi győztes csapatra tippelt.
Egy játékos vagy csapat egy adott nyereményidőszakban csak 1 db nyereményre, ill. a játék végén 1 db fődíjra jogosult. A játék végén az UNIX Gólvarázs rendszer első körben a „Melyik ország nyeri az EB-t?” kérdésre helyesen tippelők közül számítja ki az első 3 nyertest és osztja ki számukra az első 3 fődíjat. Második körben a legtöbb pontot gyűjtők versenyében az első körös nyertesek már nem vesznek részt.
 
7. NYEREMÉNYEK
 
Egyéni játékosok napi nyereményei
Minden mérkőzésnap végén az első 25 legtöbb pontot elért egyéni játékos megnyeri a napi tárgynyeremények egyikét. Egy játékos egy napon csak 1 db tárgynyereményre jogosult. 
 
Nyereményidőszak UnixNr Egyéni napi nyeremények (napi 25 db) Nyeremény értéke
2024.06.14 11034144 A.Z. Meisterteile – Autós telefontartó 2 090 Ft
2024.06.15 11036649 A.Z. Meisterteile – Bögre 2 990 Ft
2024.06.16 11192612 A.Z. Meisterteile – Falióra 3 490 Ft
2024.06.17 10364497 A.Z. Meisterteile – Termosz 4 190 Ft
2024.06.18 11044181 A.Z. Meisterteile – Autós telefontöltő 4 990 Ft
2024.06.19 11034195 A.Z. Meisterteile – Nyakpárna 5 290 Ft
2024.06.20 11034245 A.Z. Meisterteile – Autóillatosító 5 990 Ft
2024.06.21 11051824 A.Z. Meisterteile –   Esernyő 7 990 Ft
2024.06.22 11169496 A.Z. Meisterteile –   Baseball sapka  9 990 Ft
2024.06.23 11099525 A.Z. Meisterteile –   Pénztárca 10 490 Ft
2024.06.24 10266217 A.Z. Meisterteile –   Strandtörölköző 10 490 Ft
2024.06.25 11041396 A.Z. Meisterteile –   Csomagtartó rendező 10 990 Ft
2024.06.26 11051161 A.Z. Meisterteile –   Fejlámpa 13 990 Ft
2024.06.29 11114990 A.Z. Meisterteile – Napszemüveg 14 990 Ft
2024.06.30 11343392 A.Z. Meisterteile – Női övtáska 14 990 Ft
2024.07.01 11257064 A.Z. Meisterteile –   Bőr deréköv 19 990 Ft
2024.07.02 11343391 A.Z. Meisterteile –   Övtáska (unisex) 19 990 Ft
2024.07.05 11206062 A.Z. Meisterteile –   Parfüm férfiaknak 20 990 Ft
2024.07.06 11179777 A.Z. Meisterteile –   Karóra 21 990 Ft
2024.07.09 11343390 A.Z. Meisterteile –   Sportos hátizsák 49 990 Ft
2024.07.10 11343389 A.Z. Meisterteile –   Laptoptartós hátizsák 49 990 Ft
2024.07.14 11343394 A.Z. Meisterteile –   Sporttáska 49 990 Ft
 
Egyéni játékosok főnyereményei
Az UNIX Gólvarázs játék végén a „Melyik ország nyeri az EB-t?” kérdésre helyes választ adók közül az időrendben első 3 helyesen tippelő játékos megnyeri a 2x3 fődíj egyikét, sorrendben az 1 db LG UHD 55” televíziót (299.990,- Ft értékben), vagy az 1 db Apple Watch okosórát (239.000,- Ft értékben) vagy az 1 db XBox-S játékkonzolt (179.990,- Ft értékben), amennyiben a Játék során a döntőn kívüli további mérkőzésekre adott helyes tippekből összegyűjtött még legalább 500 pontot.
 
Az UNIX Gólvarázs játék végén a legtöbb pontot összegyűjtött – de fődíjat még nem nyert – első 3 játékos megnyeri a következő három fődíj egyikét, sorrendben az 1 db LG UHD 55” televíziót (299.990,- Ft értékben), vagy az 1 db Apple Watch okosórát (239.000,- Ft értékben),  vagy az 1 db Xbox-S játékkonzolt (179.990,- Ft értékben). Pontegyenlőség esetén minden esetben az élvez elsőbbséget, aki összességében korábban adta le a tippjeit.
 
A csapatok díjai
Az UNIX Gólvarázs 2-6 naponta nyereményidőszakokat hirdet a csapatoknak, amelyben az adott időszakban beküldött tippekkel lehet játszani. Az adott nyereményidőszakban az első 10 legtöbb pontot elért csapat 10 db tárgynyeremény egyikét nyeri. Egy UNIX vevői Partnerkódhoz tartozó csapat 1 fordulóban 1 db tárgynyereményre jogosult. 
 
Nyereményidőszak UnixNr Csapatnyeremények (időszakonként 10 db) Nyeremény nettó értéke (áfa nélkül)
2024. június 14 - 18.  11247313 Vezérlésrögzítő készlet 4 960 Ft 
2024. június 19 - 22. 11247332 Gömbfejleszedő 6 417 Ft
2024. június 23 - 26. 11247285 Tömítésleszedő 7 755 Ft
2024. június 29 - július 2. 11247271 Hűtőrendszer feltöltő 8 802 Ft
2024. július 5 - 6. 11247270 Hűtőrendszer feltöltő 9 644 Ft
2024. július 9 - 10. 11247284 Szimering szerelőkészlet 11 016 Ft
2024. július 14. 11247338 Kerékcsapágy beszerelő készlet 20 465 Ft
 
Csapatok főnyereményei
Az UNIX Gólvarázs játék végén a „Melyik ország nyeri az EB-t?” kérdésre helyes választ adó csapatok közül az időrendben első 3 helyesen tippelő csapatok megnyerik a 2x3 fődíj egyikét, sorrendben az 1 db Sealey Szerszámos kocsit 446 darabos szerszámkészlettel (1.438.590,- Ft + áfa értékben), vagy az 1 db Sealey Szerszámos kocsit 707 darabos szerszámkészlettel (944.895,- Ft + áfa értékben) vagy az 1 db Sealey Szerszámos kocsit 147 darabos szerszámkészlettel (517.172,- Ft + áfa értékben), amennyiben a Játék során a döntőn kívüli további mérkőzésekre adott helyes tippekből összegyűjtött még legalább 500 pontot.
 
Az UNIX Gólvarázs játék végén a legtöbb pontot összegyűjtött – de fődíjat még nem nyert – első 3 csapat megnyeri a következő három fődíj egyikét, sorrendben az 1 db Sealey Szerszámos kocsit 446 darabos szerszámkészlettel (1.438.590,- Ft + áfa értékben), vagy az 1 db Sealey Szerszámos kocsit 707 darabos szerszámkészlettel (944.895,- Ft + áfa értékben) vagy az 1 db Sealey Szerszámos kocsit 147 darabos szerszámkészlettel (517.172,- Ft + áfa értékben). Pontegyenlőség esetén minden esetben az élvez elsőbbséget, aki összességében korábban adta le a tippjeit.
 
8. NYEREMÉNYEK ÁTADÁSA 
 
8.1. A Szervezők a nyerteseket 2 munkanapon belül az általuk megadott e-mail címen értesítik, és tájékoztatják a nyeremények átvételének részleteiről. A Szervező a nyertesek nevét és címének települését az unixauto.hu/golvarazs weboldalon és marketing felületein is közzéteszi, amelyhez valamennyi Játékos a Játékra történő jelentkezéssel és a tippek beküldésével kifejezetten hozzájárul.
 
8.2. Az egyéni játékosok napi nyereményeiket a kiértesítést követően a nyertes lakcíméhez legközelebb eső, a jelen szabályzat I. számú mellékletében felsorolt UNIX kirendeltségen vehetik át, nyitvatartási időben. Az átadás-átvételen a nyertes köteles bemutatni az UNIX Gólvarázs nyerést visszaigazoló e-mail üzenetét és az ebben elhelyezett egyedi azonosító vonalkódot, amely a nyeremény átvételének feltétele. A napi tárgynyereményeket a nyertes legkésőbb a Játék végét követő 8 (nyolc) munkanapon belül, azaz 2024. július 24-ig veheti át. Az át nem vett tárgynyereményekre a nyertes a továbbiakban nem tarthat igényt.
A csapatnyereményeket a Szervezők a csapathoz tartozó UNIX partnerkódhoz regisztrált címre díjmentesen kiszállítják.
A fődíjak átadása mind az egyéni játékosok mind pedig a csapatok esetében előzetes egyeztetést követően történik, amelynek érdekében Szervezők a nyertesekkel közvetlenül veszik fel a kapcsolatot.
 
9. ADÓZÁS 
 
A nyereményhez tartozó esetleges SZJA fizetési kötelezettséget a Szervező viseli. Szervezőt a nyeremények fentiek szerinti átadásán kívül további kötelezettség nem terheli. 
 
10. INFORMÁCIÓ A JÁTÉKRÓL 
 
A Játékról részletes információk az unixauto.hu/golvarazs weboldalon érhetők el. A játékról nem teljes körű információk érhetők el a résztvevő boltokban elhelyezett reklámanyagokon, illetve egyes médiafelületeken elhelyezett hirdetéseken keresztül. 
A résztvevők a Játékkal és a nyereményekkel kapcsolatos további információért, ideértve a részletes Játékszabályzat ismertetését is, a cs@unixauto.com ügyfélszolgálati e-mail címre írhatnak.  
 
11. ADATVÉDELEM 
 
Azok, akik a Játékban részt vesznek, tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy 
11.1. nyertesség esetén nevüket és lakcímüket (kizárólag a település megjelölésével) a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza; 
11.2. részvételükkel minden tekintetben, kifejezetten elfogadják a Játékszabályzat minden rendelkezését. 
11.3. A Játékosok által megadott személyes adatok kezelése tekintetében a Szervező adatkezelőnek, adatfelhasználónak és adatfeldolgozónak minősül.
11.4. A Játékos beleegyezik abba, hogy a jelen Játékszabályzattal bekért, a Játék során általa megadott személyes adatai a Szervező adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező a Játék lebonyolításához - és annak idejére kezelje. Az adatok kezelője a Szervező, aki az adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 2011. évi CXII. törvény, valamint a további vonatkozó jogszabályok rendelkezései szerint kezeli.
11.5. Az a Játékos, aki nem kívánja, hogy személyes adatait a fentiek szerint kezelje, írásban bármikor indoklás nélkül kérheti adatai nyilvántartásból való törlését az UNIX Autó Kft. cs@unixauto.com e-mail címén. A tiltó nyilatkozat kézhezvételétől számított 5 munkanapon belül a Játékos adatai a Szervező nyilvántartásából törlésre kerülnek. A Játékosok ugyanezen a címen, illetve e-mail címen kérhetik adataik helyesbítését is.  A Játékos tudomásul veszi, hogy a Játékból való kizáráshoz vezet, ha a Játék lebonyolításához szükséges adatok törlését a nyeremény vagy ajándék átadása előtt kérelmezi (kivéve, ha csak a direkt marketing célú adatkezeléshez adott hozzájárulását vonja vissza a játékos). Játékos tudomásul veszi, hogy amennyiben a Játék időtartama alatt kizárólag a direkt marketing célú megkereséshez adott hozzájárulását vonja vissza, a Szervező a Játék szervezéséhez, illetve lebonyolításához szükséges célból, és az ahhoz szükséges ideig a megadott személyes adatait továbbra is kezelheti. 
11.6. Adatkezelő: UNIX Autó Kft. (székhely: 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57.) Adatkezelési nyilvántartási szám: 1157404
11.7. A Szervező, illetve a Játék szervezésében résztvevő egyéb cégek nem vállalnak semmiféle felelősséget semmilyen adatvesztésért, különös tekintettel adatátvitel közbeni, vagy egyéb technikai problémából adódó adatvesztésért. 
 
12. VEGYES RENDELKEZÉSEK 
 
A regisztráció hiányosságáért, hibájáért (pl. névelírás, téves vagy nem valós adat feltüntetése stb.) Szervező semmilyen felelősséget nem vállal. 
A Szervező a nyeremények tekintetében minőségi felelősséget nem vállal, a nyertes ilyen igényét jogszabályi keretek között a nyeremény gyártójával, illetve forgalmazójával szemben érvényesítheti.
A Szervező kizárja a felelősséget minden, a www.unixauto.hu weboldalt, illetve az azt működtető szervereket ért külső, ún. SQL támadások esetére. Tehát amennyiben a Weboldalt, illetve szervert ért támadás folytán a játékosok téves rendszerüzeneteket kapnak a nyertes/nem nyertes státuszukat stb. illetően, úgy ezen esetekre a Szervező, illetve a Szervező megbízottja semminemű felelősséget nem vállalnak. 
Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben valamely játékos részéről bármilyen (számítógépes) manipulációt, tömegesen generált profilok létrehozását, illetve a játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal, vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a játékost azonnali hatállyal kizárja a játékból. 
Bármilyen külső, nem a Weboldal részeként elérhető eszközzel történő beavatkozás a játékosok regisztrációjába, tipp beküldésbe vagy egyéb jogsértő magatartás a játékos azonnali kizárását eredményezi. 
A Btk. 375 § alapján az információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás tényállását pedig az valósítja meg, aki jogtalan haszonszerzés végett információs rendszerbe adatot bevisz, az abban kezelt adatot megváltoztatja, törli, vagy hozzáférhetetlenné teszi, illetve egyéb művelet végzésével az információs rendszer működését befolyásolja, és ezzel kárt okoz, bűntett miatt – ötmillió forintig terjedő értékhatár esetében - három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.  
A játékos tudomásul veszi, hogy a Játékból való kizáráshoz vezet, ha a Játék lebonyolításához szükséges adatok törlését a nyeremények átadása előtt kérelmezi. 
Szervező kizárja a felelősségét a Weboldal rajtuk kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a Weboldal nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárják, illetve megszüntessék. 
A Szervező jogosult a játék szabályait bármikor, előzetes értesítés és indoklás nélkül egyoldalúan megváltoztatni vagy a játékot visszavonni. Bármilyen a jelen Játék kapcsán felmerülő vitás kérdésben a Szervező döntése irányadó.
A Szervező nem garantálja, hogy az egyes üzletekben a Játék teljes időtartama alatt elérhetőek lesznek a Játékban résztvevő nyeremények. 
Szervező bármikor - így különösen, de nem kizárólagosan jogszabály módosítása, avagy hatósági vagy bírósági határozat alapján, vagy bármely egyéb okból - jogosult jelen Játékszabályzatot módosítani. A módosítás tényéről Szervező a játékosokat a www.unixauto.hu oldalon keresztül tájékoztatja. Jelen Játékszabályzatra a magyar jogszabályok az irányadóak és a Játékban való részvétellel kapcsolatban kialakuló jogviták kizárólagosan a magyar bíróságok joghatósága alá tartoznak.  
A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen Részvételi Szabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a promóciós játékot - akár a játék időtartama alatt - módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a játék esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a Szervező közzéteszi a játék weboldalán. A játékos felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjék.
A Játékos a regisztrációval és a Játékban való részvétellel kifejezetten tudomásul veszi és elfogadja a jelen Játék részvételi szabályzatát és adatkezelési feltételeit.  
 
A Szervező kifejezetten tájékoztatja a Játékosokat, hogy a Szervező nem hivatalos szponzora az UEFA EURO 2024 bajnokságnak, a Játék nem kapcsolódik a foci EB hivatalos programjához. Az UEFA a Játék szervezésében, lebonyolításában nem vesz részt, a Játék kapcsán semminemű felelősség nem terheli. A Szervezők nem állnak jogi kapcsolatban az UEFA-val. 
 
A Játék kapcsán megjelenített hivatalos fényképek felhasználására Magyarországon az MTVA, Romániában az Agerpres engedélyével kerül sor.
 
Budapest, 2024.06.05.
UNIX Autó Kft. – Szervező

Megismerted a szabályokat?

Akkor már kezdhetsz is játszani, sok szerencsét!

Az UNIX Gólvarázs ’24. szervezői az UNIX Autó Kft. és az UNIX Auto SRL. Felhívjuk figyelmedet, hogy az UNIX Gólvarázs ’24. pontgyűjtő játék nem az UEFA EURO 2024. hivatalos játéka, és nem kapcsolódik a foci EB programjához. Az UEFA a játék szervezésében és lebonyolításában nem vesz részt, és ezzel kapcsolatban semmiféle felelősség nem terheli. A tájékoztató anyagokban és a játék weboldalán szereplő képeket és egyes, a foci EB-hez kapcsolódó tartalmakat Magyarországon az MTVA Zrt, Romániában az AGERPRES. mint jogtulajdonosokkal kötött jogosítási szerződések alapján publikáljuk, melyek további felhasználása vagy másodközlése nem engedélyezett.

Gyorsbillentyűk

Általános
Navigáció
/
/
/
Visszalépés
Esc
Ablak bezárása
Esc
Gyorskereső
Ctrl
F
/
F2
Személyautó keresés
Alt
A
Teherautó keresés
Alt
T
Motorkerékpár keresés
Alt
M
Típusfüggetlen termékek
F10
Elmentett autók
Alt
P
Előzmények
Alt
E
Kosár
Alt
C
/
Alt
F5
Webshop kezdőlap
Ctrl
Home
Webshop menü navigáció
Ctrl
Fejléc navigáció
Ctrl
Alvázszám kereső
Alt
V
Gyári ajánlat
Alt
G
Gyorsbillentyűk
F1
Billentyűsúgó
Alt
F1
Jármű keresése
Jármű kiválasztása
Kategóriák
Cikklista
Kosár
Alvázszám kereső
Gyári ajánlat kérése
Kiválasztás
Enter
Enter
/
Keresés
Gépelés
Kijelölés
Szóköz
Csoport kinyitása
Enter
Enter
/
Szóköz
/
Ritka gyártók
Alt
S
Ritka modellek
Alt
S
Kiválasztás
Enter
Enter
/
Keresés
Gépelés
Részletes adatok
F8
Autó mentése
F2
Nézetváltás
Alt
N
Rendezés
Alt
R
Autó mentése
Alt
F2
Kiválasztás
Enter
Enter
Keresés
Gépelés
Kijelölés
Szóköz
Típusfüggetlen kategóriák elrejtése
Alt
F10
Kiválasztás és továbblépés
Enter
Csoportok közötti váltás
/
Kosárba helyezés
Enter
Enter
Keresés
Gépelés
Tulajdonságok
F8
Termékadatlap
F7
Kapcsolódó termékek
Alt
K
Kedvencekbe rakás
Alt
F2
Nézetváltás
Alt
N
Rendezés
Alt
R
Több részlet
Alt
+
Kevesebb részlet
Alt
-
Szűrő kijelölése
Szóköz
Darabszám növelése
+
Darabszám csökkentése
-
Megjegyzés
Gépelés
Flottakártya választás
Alt
F
Kilépés a beviteli mezőből
Esc
Funkció indítása
Alt
V
Kiválasztás
Enter
Enter
Jármű adatai
F8
Szűrés
1-9
Fordítás
Alt
F
Keresés
Gépelés
Funkció indítása
Alt
F11
Kiválasztás
Enter
Enter
Új ajánlat
Insert
Fejadat csatolmánya
F3
Fejadatok
F4
Ajánlat másolása
Ctrl
Insert
Fejadat megjegyzés
Alt
F2
Időszak módosítása
Alt
F10
Ajánlat nyomtatása
Ctrl
P
Ajánlatkérő ablakban mentés
Ctrl
Enter
Enter
Tételek oldal mennyiség módosítás
+
-
Tételek oldal megjegyzés
Alt
F2
Tételek oldal rendelés
Alt
R
Tételek oldal csatolmány
F3
Tételek oldal kedvezmény
Ctrl
K