UNIX RoadShow

MEGHÍVHATJUK EGY INGYENES ÁTVIZSGÁLÁSRA?
Az UNIX Autóalkatrészek 2007-ben indította országos kamionos Road Show-ját. Célunk a közlekedésbiztonság javítása, Autókártya programunk és szolgáltatásaink népszerűsítése. A kamion tavasztól őszig járja az országot, partnerszervizeink segítségével lehetőséget biztosítva leendő és már meglévő ügyfeleink számára autóik ingyenes átvizsgálására: • fékrendszer vizsgálata fékpadon • lengéscsillapító vizsgálat rázópadon • „látni és látszani”: fény és hangjelző berendezések vizsgálata Autókártya elfogadó partnereink munkatársai szakértőként segítik munkánkat, szakembereik a helyszínen adnak tanácsot a szükségessé vált javításokat illetően és esetenként kiegészítő szolgáltatásokat is nyújtanak. Lehetőség van azonnali Autókártya regisztrációra is, így a kártyatulajdonos a helyszínen igénybe veheti a program nyújtotta előnyöket. Amíg látogatóink várakoznak, fogyaszthatják a hostesseink által felszolgált kávét, üdítőt. Megismerhetik a piacvezető autóalkatrész forgalmazó UNIX Autó Kft. szertágazó tevékenységét, szolgáltatásait, és a helyi kirendeltséget és alkalmazottakat. A Road Show hétfőtől vasárnapig tartózkodik az adott nagyáruház parkolójában, kollégáink reggel 10:00 órától este 7:00-ig várják a látogatókat. A helyszínekről és időpontokról a Hírmix című havi megjelenésű kiadványunkból is tájékozódhat.
Unix RoadShow

WEBSHOP
RÓLUNK
LETÖLTÉSEK
ÁLTALÁNOS
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © Minden jog fenntartva 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Oldaltérkép