A.Z. Meisterteile

Az „A.Z. Meisterteile” egy autóalkatrész márka, melyet Zombori Antal, az UNIX Autó alapítója és tulajdonosa hozott létre 2012-ben, mivel hiányzott a piacról egy olyan széles választékú, „gyűjtő márka”, mely a gyártó márkákkal megegyező minőségű, megbízható alkatrészeket és kenőanyagokat kínál, mindenkinek elérhető áron.

A cél egy olyan márka kialakítása volt, melyben az autó tulajdonosok és a szakmai felhasználók, a szervízek is meg tudnak bízni, így a márka alapelve a bizalom.

A márka mindig az innovációt és a megbízható minőséget helyezi előtérbe, így csakis a közvetlenül az általuk ellenőrzött és csúcsminőséget előállító gyártóktól szerzik be a termékeket ehhez a márkához, biztosítva partnereik számára a legjobb ár-érték arányt.

A termék választék dinamikusan fejlődik. Cél a teljes kopó alkatrész választék lefedése, vagyis egy szakmai vásárlónak komplett portfólió biztosítása.

Mint tudjuk, hogy a műszaki termékek a legnagyobb gondosság ellenére is elromolhatnak. Ennek ékes példája az űrsikló, amit az emberiség legjobb mérnökei, tudósai terveztek, a legnagyobb körültekintéssel szerelték össze, és a legnevesebb gyártók a legnagyobb gondossággal készítették alkatrészeit. És mégis lezuhant, egy olyan apró tömítés hibája miatt, amiből a hétköznapi autókban is több tucat található. Ha egy űrsiklóba kerülhetett hibás alkatrész, nyilvánvalóan előfordulhat egy hétköznapi jármű esetében is.

Hogy egy esetleg hibás alkatrész se okozhasson problémákat, ezért az A.Z. Meisterteile alkatrészekre a pótalkatrész szakmában különlegesnek számító kétéves garanciát vállal a márka. Annak érdekében, hogy a garanciális ügyintézés se tartson a más márkáknál szokásos 30-60 vagy akár 90 napig, ezért a márka saját vizsgálati laboratóriumában, maximum három napon belül válaszol az esetleges garanciális igényre.

Az „A.Z. Meisterteile” márkanév alatt, nem csak autóalkatrészeket találhatunk A-tól Z-ig, hanem felső kategóriás, minőségi ruházati és munkavédelmi termékeket is.

Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2021 © Minden jog fenntartva| 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57.| (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu| Adatvédelmi szabályzat| Oldaltérkép