A.Z. Meisterteile

Az „AZ-Meisterteile” egy autóalkatrész márka, melyet Zombori Antal, az UNIX Autó alapítója és tulajdonosa hozott létre 2012-ben, mivel hiányzott a piacról egy olyan széles választékú, „gyűjtő márka”, mely a gyártó márkákkal megegyező minőségű, megbízható alkatrészeket és kenőanyagokat kínál, mindenkinek elérhető áron.

A cél egy olyan márka kialakítása volt, melyben az autó tulajdonosok és a szakmai felhasználók, a szervízek is meg tudnak bízni, így a márka alapelve a bizalom.

A márka mindig az innovációt és a megbízható minőséget helyezi előtérbe, így csakis a közvetlenül az általuk ellenőrzött és csúcsminőséget előállító gyártóktól szerzik be a termékeket ehhez a márkához, biztosítva partnereik számára a legjobb ár-érték arányt.

A termék választék dinamikusan fejlődik. Cél a teljes kopó alkatrész választék lefedése, vagyis egy szakmai vásárlónak komplett portfólió biztosítása.

Mint tudjuk, hogy a műszaki termékek a legnagyobb gondosság ellenére is elromolhatnak. Ennek ékes példája az űrsikló, amit az emberiség legjobb mérnökei, tudósai terveztek, a legnagyobb körültekintéssel szerelték össze, és a legnevesebb gyártók a legnagyobb gondossággal készítették alkatrészeit. És mégis lezuhant, egy olyan apró tömítés hibája miatt, amiből a hétköznapi autókban is több tucat található. Ha egy űrsiklóba kerülhetett hibás alkatrész, nyilvánvalóan előfordulhat egy hétköznapi jármű esetében is.

Hogy egy esetleg hibás alkatrész se okozhasson problémákat, ezért az AZ-Meisterteile alkatrészekre a pótalkatrész szakmában különlegesnek számító kétéves garanciát vállal a márka. Annak érdekében, hogy a garanciális ügyintézés se tartson a más márkáknál szokásos 30-60 vagy akár 90 napig, ezért a márka saját vizsgálati laboratóriumában, maximum három napon belül válaszol az esetleges garanciális igényre.

Az „AZ-Meisterteile” márkanév alatt, nem csak autóalkatrészeket találhatunk A-tól Z-ig, hanem felső kategóriás, minőségi ruházati és munkavédelmi termékeket is.

Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2020 © Minden jog fenntartva| 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57.| (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu| Adatvédelmi szabályzat| Oldaltérkép