Bosch tavaszi ajándéközön

Turbózza fel szervizét értékes ajándékokkal!

Érvényes: 2019.03.01 - 2019.06.30

Az akció időtartama: 2019. március 1. - 2019. június 30. Az akció részletei: Az ajándékra minden olyan vásárlónk jogosult, aki az akció időtartama alatt Bosch termékeket vásárol. Az akcióban résztvevő termékcsoportok: Bosch ablaktörlő-rendszerek, akkumulátorok, fékrendszerek, gyújtó-és izzítógyertyák, szűrők, világítástechnika, ékszíjak, vezérműszíjak és hosszbordásszíjak. Nettó 1000 Ft-os vásárlás 1 pontot ér. Az akcióban elért pontszámok a hozzá tartozó célkitűzési szint szerinti ajándékra vagy egy darab kisebb értékű (az alacsonyabb célkitűzési szinthez tartozó) ajándékra válthatók be. Egy vásárló egyszer vehet részt az akcióban. Az ajándék az akció lezárását követően, utólag kerül átadásra. A vásárolt termékek jóváírása esetén az ajándék kiszámlázásra kerül. Az UNIX Autó Kft. dolgozói és közvetlen hozzátartozói nem vehetnek részt az akcióban. A kép csak illusztráció, a termékek a valóságban attól eltérhetnek. Az UNIX Autó Kft. a változtatás jogát fenntartja.


Tovább az akciós cikkekhez >>
1/15

Akciók


WEBSHOP
RÓLUNK
LETÖLTÉSEK
ÁLTALÁNOS
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © Minden jog fenntartva 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Oldaltérkép