RAVENOL

Hajtóműolajok

Márka név: RAVENOL

Származás: Németország

Minőség: High End minőség

Garancia: Egy év garancia

Termékek: Hajtóműolajok

Leírás:

"Az autód hajtóereje…"

A német RAVENOL a prémium kenőanyagok egyik legdinamikusabban fejlődő és leginnovatívabb márkája a világon. Kiemelkedő ár-érték arányú termékeikkel hódítják meg a piacot.

A vállalat kiváló minőségű kenőanyagokat fejleszt, gyárt és forgalmaz, amelyek világszinten nagy hírnévre tettek szert. A termékek kimagasló színvonalát a hozzáértő szakemberek sok évtizedes munkája, valamint a rendkívül fejlett és innovatív laboratóriumi körülmények biztosítják: a RAVENOL termékeket Európa egyik legmodernebb üzemében állítják elő. A vállalatnál kiemelkedő figyelmet szentelnek az összes folyamatra, a termeléstől a szállításig.

Alacsony dinamikus viszkozitásuk lévén, a márka termékei magas teljesítményt nyújtanak és nagy strapabíró képességgel szolgálnak.

Nem csak a minőségben és ár-érték arányban verhetetlen a márka, hanem fontos szempont számukra a környezet védelme is: A RAVENOL ISO14001: 2009 tanúsítvánnyal rendelkezik és környezetbarát csomagolási megoldásokat alkalmaznak.

Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2021 © Minden jog fenntartva| 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57.| (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu| Adatvédelmi szabályzat| Oldaltérkép